|
Příspěvky uživatele - 147.173
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Česnek Therador, 18.10.2010 Jinak sem si o něm přečetl, že je ozimý modrý, nepaličák velmi velké cibule, 5až 8 stroužků sklizeň polovina července, výborná skladovatelnost, Původ Francie |  | Výluh z kopřiv, 18.10.2010 Výluh jsem letos použil na postřik proti larvám mandelinky bramborové, proti mladým, ne moc vypaseným to velmi zabírá. |  |
|  | Brambory - škůdce nebo vada brambory, 12.10.2010 podobné díry mi dělali slimáci. |  | Moření česneku, 12.10.2010 sulka se již nevyrábí |  | Jahody, 23.9.2010 Ano, jahody se uchytí a rostou, ale je rozdíl ve sklizni v následujícím roce. Nelze srovnat sklizeň ze sázených v srpnu a v září, sklizeň ze sazenic jahod sázených v září je podstatně nižší. Mám to vyzkoušené. |  | Jahody, 19.9.2010 Příště o měsíc dříve. |  | Sejmutí etiket z lahví, 12.9.2010 K bodu 4. Spolehlivě jde odlepit nalitím vařící vody do láhve, a pinzetou sloupnout etiketu. Dělám to dlouho, sklenice neprasknou, etiketa se ochotně odlupuje. |  | Slimáci, 9.9.2010 Domníval jsem se, že se slimák nemusí pářit, ale v poslední době jsem viděl na zahradě vícekrát, jak jsou stuleni k sobě a mezi nimi je sivě modrý vak, nebo sliz? Už jsem také našel vajíčkové hnízda. V zapomenutém zatravněném rohu po přerytí 1x1m 4... celý příspěvek > |  | Jahodárny, 31.8.2010 Tak dobře to dělají i letos.Chvála Turnovu. |  | Jahody - která odrůda je ta nej?, 30.8.2010 Objednal jsem si tři druhy od šlechtitele jahod: KAMA, KARMEN PANDORA. přišly v bezvadném stavu, silné sazenice s bohatým kořenem, v každém balíčku něco navíc, Jsem spokojen |  |
|  | Sklizený česnek - co teď s ním aby dlouho vydržel, 26.8.2010 Četli jsme v nějakém časopise, že se může česnek uchovat tak, že se oloupaný vloží do sklenice a dá do mrazáku, bez jakýchkoliv přísad, jen dát stroužky do sklenice.Tak jsme vzali skleničku od jogurtu se šroubovacím uzávěrem a oloupané česneky jsme... celý příspěvek > |  | Škumpa, 16.8.2010 Škumpa se likviduje Garlonem 4EC. |  | Hnojení česneku, 6.8.2010 Slimáků mám strašnou spoustu, ale ještě jsem je neviděl v česneku. |  | Jak na krtka, 4.8.2010 Jaký princip, jak se to natahuje, kdy sklapuje? |  | Svazenka vratičolistá, 30.7.2010 Předloni jsem ji vyséval těsně po sklizni brambor, což je u mne cca 15 srpna a zarýval jsem ji kvetoucí cca 15 října. |  |
 |
|
|
|