Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prvé plody, 23.5.2010
Rozhodně bych nic netrhala, to není množství plodů, které by stromek vysílilo.
Jak se jmenuje tato rostlina?, 23.5.2010
Zde je to co mám já, ale rožec to není.
Pajehličník žloutne, 23.5.2010
Tento pajehličník má rád mírně kyselou půdu a spíš umístění v polostínu, než celodenní slunce. Také může trvat chvíli než zakoření, možná ještě nemá utvořený dobrý kořenový systém.
Jak začít s mulčovací kůrou, 23.5.2010 Obsahuje fotku
Každopádně dejte textilii pod kůru jinak je to zbytečná práce. Já jsem položila texitilii zasadila do otvorů, které jsem udělala keříky a trvalky a zasypala kůrou, každoročně kůru doplňuji a opravdu tráva neprorůstá.Už to mám několik let a nikdy... celý příspěvek >
Netřesk, 23.5.2010 Obsahuje fotku
Netřesky jsou opravdu nezmaři, hodí se všude a pěkně zpevní svah, nebo jen okraj záhonu.Také bych těn kvetoucí vyhodila, ale až po odkvětu, líbí se mi jak kvetou. Nahradila bych ho jiným. Třeba i jinou barvou. /červeným/
Přesazování borůvek, 23.5.2010 Obsahuje fotku
Já je přesazovala do větších květníků a už měly nasazené plody a plodily dobře.Letos po ostříhání -viz foto
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 23.5.2010 Obsahuje fotku
mám kvetoucí ibišky,
Million bells, 23.5.2010 Obsahuje fotku
Gabčo to je krása, já letos také koupila milionbellsy a těším se na ně. Jestli budou jako ty tvoje -...jsem zvědavá.Kéž by...toto je foto ještě před zasazením
Více kaktusů v jedné nádobě, 23.5.2010 Obsahuje fotku
Evi já bych je klidně sesadila, já mám v miskách kaktusy z Kréty a docela rostou chystám se je přesadit až koupím pěknou misku keramickou, aby jim to víc slušelo.  a nyní mi vykvetl tento kousek.
Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 23.5.2010 Obsahuje fotku
Tak já tu záhadu pěstuji je to okrasná lebeda, před několika lety mi sem zřejmě zanesl vítr semínka a vyrostly velmi pěkné rostliny které každý obdivoval. Již si semínka sbírám a seju a rozdávám sazeničky. Rostlina se dá několikrát do roka... celý příspěvek >
Clematis, 23.5.2010
Rozhodně bych nedoporučila pokládat kameny na zastínění kořenů clematisu.Sluníčko kameny rozpálí a přehřívají se, lepší zasadit rozložitější nízkou rostlinku, která chrání kořeny.
Poraďte prosím s Clematisem, 23.5.2010 Obsahuje fotku
Clematis má rád nohy ve stínu a hlavu na slunci.Bude Vám vděčný a krásně poroste a pokvete, když mu do nohou zasadíte něco rozložitějšího, aby mu slunce nepražilo na kořeny. Já ho mám od zdi tak 20 cm. Letos jsem ho dost ostříhala, bála jsem se že... celý příspěvek >
Jak se jmenuje tato rostlina?, 23.5.2010 Obsahuje fotku
pokusím se vložit foto pro představu jak mi to kvete
Jak se jmenuje tato rostlina?, 23.5.2010
 rostlinu mám také krásně mi lemuje záhon, je to ŠATER PLAZIVÝ
Jak rozmnožit oleandr, 24.9.2009
také jseem letos množila oleandry řízkováním pouze do vody a brzy puslily kořínky a nyní již mám malé sazeničky a začaly růst.Ze semen nemám zkušenosti.
Další diskuze:  313233  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika