|
Příspěvky uživatele - 23.91
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bofix a tůjky, 11.5.2011 Pár poznámek:
1. Hnědnutí tůjí nemusí (a podle mého názoru pravděpodobně není) od Bofixu.
2. Osobně si myslím, že by bofix tůje poškodit mohl. (Ale nezkoušel jsem to).
3. Při opatrném postřiku těsně nad zemí a za bezvětrného počasí se mi nestalo,... celý příspěvek > |  | Sázení Kanadských borůvek, 11.5.2011 Kanadské borůvky nemají "samce a samici". Jsou pouze cizosprašné, což znamená, že květy jednoho keříku musí být opylené pylem z květů jiné odrůdy kanadské borůvky. Čím jsou keříky blíže k sobě, tím je větší pravděpodobnost vzájemného... celý příspěvek > |  |
|  | Rhodochiton, 11.5.2011 Reagujeme sice na dva roky starý Helenin příspěvek, ale třeba to někoho zniovu zaujme.
Viděl jsem ho před 14 dny na farmářských trzích v Plzni (v sobotu zase budou).
A mimochodem: teď je alpínkářská výstava na Mikulášském náměstí (ale ještě jsem se... celý příspěvek > |  | Hledání názvu, 11.5.2011 č. 8: Při podrobnějším zkoumání také souhlasím s čemeřicí a popírám své předchozí tvrzení.
č. 9: Chamaelaucium jsem opravdu měl na mysli (bohužel ne přímo v paměti, to bych musel lovit hlouběji :-)), ale mátl mne údaj, že jsou fotky z průhonického... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|