|
Příspěvky uživatele - 56.113
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování révy ve skleníku, 25.5.2011 Zdravím Pal'o, dnes jsem byl u kamaráda a ten to má pod kouřovým polykarbonátem a kvete mu to v pohodě. Asi se budu muset zaměřit na osvědčené odrůdy a ne na bezejmenné, co jsem dostal od známých.Nejsem si jistý, zda ta odrůda venku je stejná.Dostal... celý příspěvek > |  | Pěstování révy ve skleníku, 24.5.2011 Zdravím všechny a děkuji za rady. Je možné, že toho světla je málo, protože skleník je u zdi a révu táhnu pod balkonem, takže toho světla tam moc není.Co kamarádi pěstují révu ve sklenících, tak ho mají samostatně a rodí jim to pěkně.Jinak stříhám na... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování révy ve skleníku, 22.5.2011 Réva nezakládá žádné květenství. Jsem celkem začátečník, nasadil jsem to, co jsem dostal od známých z řízků.Půda byla hnojena kravským hnojem, ale teď, abych neporušil kořeny, tak hnojím jen zákvasem ze slepičinců.Dva metry vedle skleníka mám dvě... celý příspěvek > |  | Pěstování révy ve skleníku, 20.5.2011 Zdravím, mám problém s pěstováním révy ve skleníku.Mám tam 3 hlavy, z toho měla být jedna skleníková, odrůdy neznám.Délka je asi 3 metry a problém je v tom, že jsem nevypěstoval ani kuličku.Ani letos nic nezasedlo, ta samá odrůda venku rodí v... celý příspěvek > |  | Nákup růží potažených voskem, 10.5.2011 může mi prosím někdo poradit, musí se vosk před zasazením růží odstranit?
děkuji za odpověď Markéta |  |
 |
|
|
|