Příspěvky uživatele - 9.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysoká clona - zabránění pohledu sousedům do dvora a do domu, 8.8.2011
Myslel jsem z jeho strany, mám s tím taky problémy,
Vysoká clona - zabránění pohledu sousedům do dvora a do domu, 7.8.2011
Záleží z které strany, pokud z jihu, tak nevím, kdy ty problémy nastanou
Vysoká clona - zabránění pohledu sousedům do dvora a do domu, 7.8.2011
A to mu někdo povolil, bez vašeho souhlasu? Pokud jste to povolil, tak nějaká zabrana bude chtít taky povolení.
Termostat do skleníku, 5.8.2011
Už víte o co jde.Ten termostat si pak dáte k ventilátoru a kapiláru si dáte kde potřebujete a nastavíte si teplotu, kterou potřebujete a je to i dost přesný
Používá se i do kotlů atd.
Dejte si do vyhledávače, termostat s kapilárou. Je to třeba ovládání,,, v ledničce,,, taková malá krabička s trubičkou a na konci je zesílená.Ale musí mít tři vývody, ale nejlépe se zeptejte elektrikáře
Zkuste třeba termostat s kapilárou, který má obě možmosti, Tam si můžete nastavit jak vypnutí, tak sepnutí ventilátoru při určité teplotě, přehozením kontaktů
Sušení ovoce, 3.7.2011 Obsahuje fotku
Tady máte návod na solární sušku
Klobásy se nedaří, 17.6.2011
Pokud bych mohl podotknout.Udírnu vyhřejte a komín mírně můžete přivřít, aby se kouř jakoby pozdržel, ale nebyl průvan a oheň by měl hořet, ale nesmí moc, tak si udělejte oheň raději menší, ale měl by hořet nebo žhavit.Mám udírnu zděnou, vrch mám jen... celý příspěvek >
Sestava do vrtu, 10.5.2011
A jak máte tu studnu hlubokou.Při menší hloubce jak asi 8 metrů, tak můžete použít třeba i normální zahradní čerpadlo, ale sací výška by neměla být větší  (9m)
Králíci - očkování, 23.3.2011
Chtěl bych se optat, kolik se dává toho octa na litr vody a na jak dlouho.
Jak upravit vozík za auto (koule) pro fungující připojení za Vari nebo Agzat?, 23.2.2011
Brzdy na vleku mám udělaný.Stačí mi asi 10 minut a jsou přidělaný.Jsou na čtyřech prodloužených šroubech na vozíku za OA.Mám v úvaze ještě jeden návrh, který je taky na přidělání, ale ten musím ještě udělat a vyzkoušet
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 20.2.2011
Chtěl bych ještě dodat, sklo propouští světlo přímo, pak se musí stínit a polykarbonát světlo rozptyluje a nespálí se Vám rostliny od přímého slunečního světla.To je můj poznatek.
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 20.2.2011
Dělal jsem skleník z polykarbonátu a nemohu siho vanachválit (víc jak 10 let) a ohledně propustnosti světla, je to stejný.Soused má ze skla a musí ho stínit (natírá ho).A z mnoha výhod má polykarbonát - tepelná izolace a je lehký, toho jsem využil k... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika