|
Příspěvky uživatele - 9.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vysoká clona - zabránění pohledu sousedům do dvora a do domu, 8.8.2011 Myslel jsem z jeho strany, mám s tím taky problémy, |  | Vysoká clona - zabránění pohledu sousedům do dvora a do domu, 7.8.2011 Záleží z které strany, pokud z jihu, tak nevím, kdy ty problémy nastanou |  |
|  | Vysoká clona - zabránění pohledu sousedům do dvora a do domu, 7.8.2011 A to mu někdo povolil, bez vašeho souhlasu? Pokud jste to povolil, tak nějaká zabrana bude chtít taky povolení. |  | Termostat do skleníku, 5.8.2011 Už víte o co jde.Ten termostat si pak dáte k ventilátoru a kapiláru si dáte kde potřebujete a nastavíte si teplotu, kterou potřebujete a je to i dost přesný |  | Termostat do skleníku, 5.8.2011 Používá se i do kotlů atd. |  | Termostat do skleníku, 5.8.2011 Dejte si do vyhledávače, termostat s kapilárou. Je to třeba ovládání,,, v ledničce,,, taková malá krabička s trubičkou a na konci je zesílená.Ale musí mít tři vývody, ale nejlépe se zeptejte elektrikáře |  | Termostat do skleníku, 5.8.2011 Zkuste třeba termostat s kapilárou, který má obě možmosti, Tam si můžete nastavit jak vypnutí, tak sepnutí ventilátoru při určité teplotě, přehozením kontaktů |  | Sušení ovoce, 3.7.2011  Tady máte návod na solární sušku |  | Klobásy se nedaří, 17.6.2011 Pokud bych mohl podotknout.Udírnu vyhřejte a komín mírně můžete přivřít, aby se kouř jakoby pozdržel, ale nebyl průvan a oheň by měl hořet, ale nesmí moc, tak si udělejte oheň raději menší, ale měl by hořet nebo žhavit.Mám udírnu zděnou, vrch mám jen... celý příspěvek > |  | Sestava do vrtu, 10.5.2011 A jak máte tu studnu hlubokou.Při menší hloubce jak asi 8 metrů, tak můžete použít třeba i normální zahradní čerpadlo, ale sací výška by neměla být větší (9m) |  |
|  | Králíci - očkování, 23.3.2011 Chtěl bych se optat, kolik se dává toho octa na litr vody a na jak dlouho. |  | Jak upravit vozík za auto (koule) pro fungující připojení za Vari nebo Agzat?, 23.2.2011 Brzdy na vleku mám udělaný.Stačí mi asi 10 minut a jsou přidělaný.Jsou na čtyřech prodloužených šroubech na vozíku za OA.Mám v úvaze ještě jeden návrh, který je taky na přidělání, ale ten musím ještě udělat a vyzkoušet |  | Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 20.2.2011 Chtěl bych ještě dodat, sklo propouští světlo přímo, pak se musí stínit a polykarbonát světlo rozptyluje a nespálí se Vám rostliny od přímého slunečního světla.To je můj poznatek. |  | Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 20.2.2011 Dělal jsem skleník z polykarbonátu a nemohu siho vanachválit (víc jak 10 let) a ohledně propustnosti světla, je to stejný.Soused má ze skla a musí ho stínit (natírá ho).A z mnoha výhod má polykarbonát - tepelná izolace a je lehký, toho jsem využil k... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|