|
Příspěvky uživatele - 220.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnědnutí a sesychání azalek, jehličnánů, brusinky, vřesů, 20.4.2011 Nenapadlo někoho něco jiného než mne?? Lída |  | Pěstování hortensie, 19.4.2011 Kdy a jak stříháte? Kvete na nových výhonech vyrůstajících z loňského dřeva. Ale také mi začla kvést (měla jsem ji z odkopku) asi až tak třetí rok. Lída |  |
|  | Hnědnutí a sesychání azalek, jehličnánů, brusinky, vřesů, 19.4.2011 Marie, řekla bych, že nám to spálilo ostré sluníčko. To ty ozonové díry! Já měla po zimě v pořádku bobkovišeň, pieris i blýskalku, z toho pieris + blýskalka zhnědla a opadala, bobkovišeň má listy hnědé jen místy. Ale zajímavé je, že pestrolistá... celý příspěvek > |  | Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 18.4.2011 Máte pravdu, moje chyba, zadala jsem miříkovité (ještě to znám jako okoličnaté), ale byl tam mezi obrázky zamíchaný kozlík, je to Valerianaceae. Pamatuji si ze školy jen ty základní čeledě a při psaní příspěvku jsem si to ani... celý příspěvek > |  | Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 18.4.2011 Paní Marie, nevím... Bohyška to určitě není, ty mají květy jako zvonečky. Navíc mi ty žluté listy připadají (ale to může klamat fotka) jako nějaké peřenoklané a do špičky, ty zelené ale bez zubů a špičku dokulata. Asi potřebuji nové brýle. Jinak... celý příspěvek > |  | Kdo vyhrabuje hlínu z květináče, 18.4.2011 No jo, ale teď mi došlo, že to asi máte vevnitř... :-( L. |  | Kdo vyhrabuje hlínu z květináče, 18.4.2011 U mne to dělali kosáci, stačilo pověsit papírové mašličky, než listy zakryly zem... Lída |  | Výsadba nektarinky, 17.4.2011 Smíchat původní zeminu + kompost. |  | Kdo mi žere květy, 17.4.2011 Sousedovi je žerou mravenci... |  | Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011 Jak vypadá ten kvítek na stonku? velikost, výška? Díky - Lída |  |
|  | Škůdci na ibišku. Poradíte, prosím?, 17.4.2011 Také s nimi mám letos problém, už jsem letos dva oranžové plnokvěté ibišky ze zoufalství vyhodila. Ještě zbyly dva. Postřiky ani lepové desky na ně letos nějak nezabírají... Lída |  | Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011  Zkusila jsem tu žlutou kytičku zvětšit, třeba bude lépe k poznání... |  | Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011 Zřejmě máte pravdu (viz další vložené foto), ale ono z téhle fotky není moc vidět postavení listů. Jinak velkolisté hebe je choulostivé, problémy mají i drobnolistá. U nás v osadě špatně přežívá dokonce i James Stirling. Lída |  | Zákula, 17.4.2011 Měla by vyrazit, časem zesílí. Lída |  | Prosím, poznáte někdo tuto rostlinu?, 17.4.2011 Je to venkovní rostlina - některý z kultivarů Euonymus fortunei. Stálezelená, nutno při oblevě v zimě zalévat. Ostré jarní slunce rádo pálí listy. Pokud není zcela uschlá, obrazí vám. Lída |  |
 |
|
|
|