Příspěvky uživatele - 220.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zloutnuti thuji Smaragd, 2.5.2011
Zkuste použít postřik "hořkou solí" (prodávají v zahr.potřebách), dodá hořčík potřebný pro tvorbu listové zeleně.           Lída
Usychání tvarovaných jehličnanů, 2.5.2011
Čerstvě zasazené stromky rozhodně hned po zasazení nehnojit. Lze je jen poctivě zalévat a čekat, co udělají. Pokud by byly na plném slunci, dala bych nad kořeny mulč (posekanou trávu), případně bych se je zpočátku snažila trochu přistínit.... celý příspěvek >
Akebie, 2.5.2011
Ve vodě těžko, spíš je smočit ve stimulátoru a dát do země do polostínu pod petku. Uváděno je semenem, polovyzrálými letními řízky, kořenovými řízky a hřížením.           Lída
Rezavá gelovitá hmota na tůjích, 2.5.2011
Spíš než Chamaecyparis bych použila jiné jalovce (horizontalis, communis). Jinak z uváděných cypřišků je nízký třeba Ch.pisifera Sungold, ale oproti jalovcům chtějí více vlhko.           Lída
Suchá místa, 1.5.2011
To se mi vůbec nelíbí... Mladý stromek by měl mít hladkou neporušenou kůru, tohle vypadá jako nějaká korová nekróza. Pokud říkáte, že kvete, může to být i pud sebezáchovy. Když ho chcete zkusit zachovat, snažila bych se to očistit od odumřelé kůry až... celý příspěvek >
Netkaná textilie na muškátech, 1.5.2011
Netkanka zvýší teplotu cca o pět stupňů.. Teď hlásí na středu ráno až minus 5°C... A jabloně kvetou, jahody kvést začínají a vše čerstvě vyrašené je ještě křehoučké  :-(((               Lída
Kde sehnat muchovník na kmínku?, 1.5.2011
Sousedka ze zahrádky si loni roubovaný stromek muchovníku koupila (HK), mám dojem, že říkala "školky Kukleny"...           Lída
Orez nových pučikov, 30.4.2011
Neořezávat, ale průběžně vylamovat...
O jakou bylinu se jedná?, 30.4.2011
... asi kakost smrdutý...  Lída
Suchá místa, 30.4.2011
Můžete přiložit foto?
Cerne skvrny na listech?, 30.4.2011
Černá skvrnitost - houbová choroba.  Stříkat, odstraňovat spadlé listy.   Nezalévat růže na listy.        Lída
O jakou bylinu se jedná?, 30.4.2011
Nějaký kakost...         Lída
Pomrzlá nebo uschlá hrušeň, 30.4.2011
Podívejte se na dnešní vlákno "nově zasazená broskvoň", je tam popis postupu.           L.
Sadíte už ven rajčata a papriky?, 29.4.2011
O mrazících jsem se dočetla dnes také, sice na grafech je to tak dva stupně nad nulou, ale kdyžtak přes ta zasazená dám na noc netkanku nebo noviny. A v nejhorším případě jsem si ta menší nechala doma jako rezervu.  Lída
Prosím o radu - rybíz, hrušeň, trnka, 29.4.2011
Já měla loni na mladé malé hrušni vlnovníka (také roztoč), na listech byly viditelné rezavě hnědé skvrnky podél střední žilky, později skvrnky zčernaly, listy se podél středu i trochu zavíjely. Ale nebylo to moc, tak jsem ani nestříkala. Ale dívala... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika