|
Příspěvky uživatele - 210.50
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Pergoly, 30.7.2011 Já osobně kupoval nehoblované dřevo, nechal ho cca měsíc proložené / sněžilo tak jsem nemoh dělat/ a potom to sjel jen snirkovým papírem a zkosil hrany hoblíkem a je to super, jen je s tím hodně práce a prachu. | | Živočich žijící v půdě, 24.5.2011 Ano jedná se o krtonožku. A nejhorší je že je prý chránená, mame jich na zahrádce strašně moc Podežírá nám malé sazenice zeleniny. A ta jarová voda opravdu funguje | |
| | Pergoly, 9.5.2011 Děkuji moc, sice jsem to dělal sám, ale měl jsem pomocného tesaře. Nebyl drahy, bral jen 10 kč na hodinu + pití a strava
Vzhledem k tomu, že je tady pár témat ohledně stavby altánu, tak kdyby byl zájem, tak udělám komplet soupis všech trámků a... celý příspěvek > | | Pergoly, 8.5.2011 Zdravím vás, taky se pochlubím svojim altánem. Ještě není hotov, foto je aktuální. Stavbu mám nafocenou komplet, ale nevím jak tady vložit vice fotek najednou
Edit: už vím jak | | Jak udit?, 14.12.2010 Já mám zkušenosti z digitální udírnou. Uzené je takové kyselkavé a spíš vařené. Nedá se to s klasikou vůbec srovnávat. | | Praglanda do masa nebo ne?, 14.12.2010 PAne Honzo, tak tohle uzené bych si raději nedal. Není tepelně opracované, bakterie se ničí až při 72 ´C v jádru masa | | Kdy je maso pripraveno k uzeni, 13.12.2010 Varem bych to projít nenechával, lepší je udržovat teplotu vody do cca 78´C. Dělal jsem tak angickou. Nasolený bůček dal do teplé vody a zhruba 1,5-2h nechal ve vodě těch 78´C. Jestli je to hotové jsem měřil vpichovým... celý příspěvek > | |
|
|
|
|