Příspěvky uživatele - 98.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Záhada miničtyřtaktu Honda, 10.6.2011
přisává si natrženou benzínovou hadičkou vzduch.. někdy hadička těsní někdy se trhlinka otevře a saje vzduch. na volnoběh má minimální sání a vzduch se tolik neprocedí trhlinou. to mě teď napadlo - třeba je to nesmysl...
Stihl FS 130, Castor CB 43DS, ABG 550, 10.6.2011
Dlouho jsem se rozmýšlel, zda nebude přehnané kupovat Stihl FS130 za těžký peníz (stroj+postroj+trojzubec+brýle+nářadí = v akci do 30.6. - 13290Kč, strunová hlava 2,7mm za 450Kč + Stihl HP olej do benzínu a tuk do převodky celkem cca 14100Kč) na... celý příspěvek >
Koupání při zapnuté filtraci, 8.5.2011
je potřeba odsávat nečistoty od porstředka bazenu, tam se nečistoty nejvíce shromažďujou při prázdném bazénu (bez lidí) a při zaplé filtraci (voda se totiž nepatrně točí dokola) - já prostě protáhl sací hadici od filtu až do středu bazénu klasickou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika