Příspěvky uživatele - 220.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Benzínová sekačka Talon, 5.7.2011
V Globusu měli motorizaci C nebo S? S = Honda C = Partner (licence Husqarna)
Benzínová sekačka Talon, 5.7.2011
Šasi je sice zbastlená plechařina, ale motor je Honda. Oficiální dovozce Vám na něj sice nedá značkový servis, ale můžete si u něj koupit originální ND a pasují!
Zahradní kala, 4.7.2011
...také se připojím... Kdysi, cca před 7mi lety, jsem si někde objednala barevnou kalu a zasadila ji u nás vedle vstupu do domu. Na podzim listy zatáhly, už jsem ji nenašla, a na jaře pochopitelně nevyrazila. Neobjevila se ani další roky - nedivila... celý příspěvek >
Proč odešel kocourek a jak ho chytit?, 2.7.2011
Mohu se zeptat, jestli se vám vrátil? Mně přišel zpátky až po třech měsících, vyhublý, dal se do pořádku a zas se odstěhoval (u nás ho pronásledoval sousedův nesnášenlivý kocour, kterého se všechny kočky bojí). Ale "bydlí" nedaleko a denně... celý příspěvek >
Lilie, 1.7.2011
Ta je sice bílá, ale není to ona!!!
Nevíte, co je to za rostlinu?, 29.6.2011
Uvidíme, co to bude, - ale fikusy nemají "chloupkatý stonek"...     Lída
Javor Tamukeyama - usychající listy, 29.6.2011
Javor Tamukeyama by měl slunce snášet (také jsem o něm z toho důvodu uvažovala), ale vlhký vzduch potřebuje. Nejlépe by mu bylo někde u jezírka. Nebo zkuste alespoň zamulčovat kořeny, to by měl mít v každém případě. Pokud ho máte ještě v květináči,... celý příspěvek >
Nemoc jahodníku, 28.6.2011
Je to fytophtorová hniloba jahod, na agromanuálu doporučují po sklizni použít Aliette 80WP. Osobně jsem zatím vždy postiženou rostlinu jahodníku odstranila.                      ... celý příspěvek >
Jsou to plané výhony?, 28.6.2011
pokud jsou výrazně málo trnité, pak se jedná o pávův šípek. Takže když jej tam necháte, stáhne si živiny do těch vlků a kulturní růže uhyne. proto je potřeba seříznout co nejblíže kořenu (klidně i hlouběji do krčku) poprášit prachem z dřevěného uhlí... celý příspěvek >
Očkování broskvoní, 28.6.2011 Obsahuje fotku
po tchánovi mám sad, kde je těžká půda a tak jiné podnože nejsou vhodné, proto pokud se v sadu objeví vhodný kořenový výmladek, tak ve vhodném termínu putuje do školky na kraji zelinářské části. Jinak tchán mne učil i množení řízkováním, ale tam... celý příspěvek >
Mochna - trvalka?, 28.6.2011 Obsahuje fotku
u nás mochnu husí prodávají ...    Ale přikládám jinou, také trvalku.      Lída
Název trávy, 27.6.2011
Rozrůstá se opravdu dost, vyhání v zemi "šlahouny. Měla jsem kolem trsu ohrádku do hloubky 40cm a stejně podlezla (uvnitř byla smotaná kolem dokola - za rok!!), objevila jsem ji v keři dřišťálu metr daleko. Švagrová ji dala do trávy, že ji udrží... celý příspěvek >
Očkování broskvoní, 27.6.2011 Obsahuje fotku
termín je dán vyzrálostí oček na letorostech jako nejčasnější možnost nejpozději s prvním zářijovým ochlazením. Pozdní očkování má za následek, že srůst nevyzraje a očka vymrznou. Při očkování má být teplota vzduchu taková, "aby se z toho... celý příspěvek >
Jak vypěstovat broskvoň, 27.6.2011
snažím se řezat tak, aby nebylo potřeba nic vylupovat, prostě aby štítek byl užší než jeden milimetr a lýko širší než 2× šířka štítku.
Modrá hortenzie, 27.6.2011
v řeznických potřebách koupíš kamenec na praní střev (síran hlinito drselný). Pro hnojení hortenzií je to dostatečná jakost ale dá se sehnat i jakost pro bazénovou chemii nebo kosmetický (na zastavení krvácení při holení a jako přídavek do... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika