|
Bílý červ v kompostu, 4.6.2015 Škrkavky. |
 |
Přesazování tulipánů a narcisů, 3.6.2015 Určitě, pak najednou listy uschnou a nenajdete je. Dosušit do stínu a až pak zkrátit kořeny a očistit listy. |
 |
|
 |
Třešně - jak chránit před špačky?, 2.6.2015 Jedině zkusit. Já jsem plašila kosáky tleskáním, odletěli jen než jsem zašla 4 kroky do domu. A ty mrchy kočičí zajímají jen ještěrky na železničním náspu. |
 |
Plazivý plevel - identifikace, 24.5.2015 Je to stejný plevel, jako šrucha zelná. Tu také bláhoví lidé kupují jako bylinku v květníku. |
 |
Bob a Bobek - jak Vám dupou?, 11.5.2015 Na začátku roku si máti stěžovala na malé vrhy a teď se musely opravit kotce, které se dlouho nepoužívaly, aby bylo kam dát to nadělení.
A to zakládala vloni vše znovu, protože to komplet zadávila čuba. Bylo to vrchovaté kolečko mrtvol... |
 |
Pravokořenné stromy, 8.5.2015 Nemá tu zlatou zimní parménu. Ta právě sama tvoří vznosnou řidší korunu a jablka jsou sladká jako cumel. |
 |
Hromadný úhyn mačiatok, 8.5.2015 Zvláštní, já to znám ve slovenštině: Májová koťata kocůri zožerů. Zajímavé, že skutečně pozdější vrhy nebývají postižené. |
 |
Maliny proč jim žloutnou listy, 8.5.2015 Tak jestli mají dost vody, tak už zbývá jen pozorovat. |
 |
Kde je problém, 8.5.2015 Mrtvice apoplexie meruněk. Je konec. |
 |
Zemina do vyvýšeného záhonu, 7.5.2015 Míchat. |
 |
|
 |
Maliny proč jim žloutnou listy, 7.5.2015 A nehnojil jste? Taky to může být něčeho přebytek. |
 |
Přesazení velmi staré růže, 6.4.2015 Myslím že ano, jestli jste to nepřehnala s tím NPK. Kupované substráty snadno přesýchají, i když také záleží na druhu, takže kontrolujte vlhkost. Sázela jsem v podstatě vodorovný pařez beze stop malých kořenů, byly to polyantky nejméně 60 let staré,... celý příspěvek > |
 |
Chovatelé králíků, 6.4.2015 Venkovní kočky na tom nejsou lépe, je moc fajn, že se věnujete králíkovi i poučení jeho majitele. |
 |
Stiga Collector 46B vs. AL-KO Silver 42 B-A, 4.4.2015 S vaším tvrzením nesouhlasím. |
 |
Zlodějina Kavapo, 24.3.2015 Včera bylo +10° a u Benešova jsem potkal auto s vozíkem, naplněným kuřicemi. Bez plachty si to metelil 80km/h a pak po dálnici na Prahu. Auto bylo modrozelené hjondé, vozík s jihočeskou značkou. Slepice nesnášejí průvan a stres, takže taková cesta... celý příspěvek > |
 |