Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bílý červ v kompostu, 4.6.2015
Škrkavky.
Přesazování tulipánů a narcisů, 3.6.2015
Určitě, pak najednou listy uschnou a nenajdete je. Dosušit do stínu a až pak zkrátit kořeny a očistit listy.
Třešně - jak chránit před špačky?, 2.6.2015
Jedině zkusit. Já jsem plašila kosáky tleskáním, odletěli jen než jsem zašla 4 kroky do domu. A ty mrchy kočičí zajímají jen ještěrky na železničním náspu.
Plazivý plevel - identifikace, 24.5.2015
Je to stejný plevel, jako šrucha zelná. Tu také bláhoví lidé kupují jako bylinku v květníku.
Bob a Bobek - jak Vám dupou?, 11.5.2015
Na začátku roku si máti stěžovala na malé vrhy a teď se musely opravit kotce, které se dlouho nepoužívaly, aby bylo kam dát to nadělení. A to zakládala vloni vše znovu, protože to komplet zadávila čuba. Bylo to vrchovaté kolečko mrtvol...
Pravokořenné stromy, 8.5.2015
Nemá tu zlatou zimní parménu. Ta právě sama tvoří vznosnou řidší korunu a jablka jsou sladká jako cumel.
Hromadný úhyn mačiatok, 8.5.2015
Zvláštní, já to znám ve slovenštině: Májová koťata kocůri zožerů. Zajímavé, že skutečně pozdější vrhy nebývají postižené.
Maliny proč jim žloutnou listy, 8.5.2015
Tak jestli mají dost vody, tak už zbývá jen pozorovat.
Kde je problém, 8.5.2015
Mrtvice apoplexie meruněk. Je konec.
Zemina do vyvýšeného záhonu, 7.5.2015
Míchat.
Maliny proč jim žloutnou listy, 7.5.2015
A nehnojil jste? Taky to může být něčeho přebytek.
Přesazení velmi staré růže, 6.4.2015
Myslím že ano, jestli jste to nepřehnala s tím NPK. Kupované substráty snadno přesýchají, i když také záleží na druhu, takže kontrolujte vlhkost. Sázela jsem v podstatě vodorovný pařez beze stop malých kořenů, byly to polyantky nejméně 60 let staré,... celý příspěvek >
Chovatelé králíků, 6.4.2015
Venkovní kočky na tom nejsou lépe, je moc fajn, že se věnujete králíkovi i poučení jeho majitele.
Stiga Collector 46B vs. AL-KO Silver 42 B-A, 4.4.2015
S vaším tvrzením nesouhlasím.
Zlodějina Kavapo, 24.3.2015
Včera bylo +10° a u Benešova jsem potkal auto s vozíkem, naplněným kuřicemi. Bez plachty si to metelil 80km/h a pak po dálnici na Prahu. Auto bylo modrozelené hjondé, vozík s jihočeskou značkou. Slepice nesnášejí průvan a stres, takže taková cesta... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika