Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lovecký a Turistický salám, 20.9.2015
Nejsem Robin, ale maloobchodně to prodává herold 100g za 62,-CZK.
Zlodějina Kavapo, 20.9.2015
Tady je v Ředhošti cena nižší, kvalita a životaschopnost vyšší. Takže srovnáno.
Mosazná hadicová rychlospojka, 10.9.2015
Unifikace není, snad úmyslně. Ale mně zase tyhle mosazné kousky sedí na Gardenu a claber, které nešly spojit plastovým mezikusem noname.
Mrtvé slepice, 25.8.2015
Pomozte slepicím a udělejte jim místo, kde se mohou popelit. Někde jsem viděla obrázek pneumatiky, naplněné směsí popela a sypké zeminy, to pokud vám vadí díry, které si slepice dělají samy.
Co to je za plevel?, 21.8.2015
Já používám úzkou sázecí lopatku, někdo vypichovák na pampelišky.
Slepice napadly malé kuře - díra ve voleti, 16.8.2015
I konzumní alkohol je sterilní.
Povidla v elektrickém zavařovacím hrnci?, 16.8.2015
Dělám je v troubě, protože je potřeba větší plocha a nízká vrstva, aby se odpařila voda. V hrnci musí být minimálně 5 l náplně.
Přežijou brambory zimu?, 16.8.2015
Takovou, jako byla letos ano. Jinak zmrznou.
Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 14.8.2015
Namočené bílé pečivo je pro moje slepice pochoutka, o chleba moc nestojí. Strouhám jim mrkev, cukety a okurky, to jim v těchto vedrech dodá vodu.
Vadné plody - hnijí zevnitř?, 14.8.2015
Nevěřím na šarku, když pecky nemají skvrny. Spíš to bude reakce na letošní počasí, Čačanská to dělá taky.
Staré odrůdy jabloní, 31.7.2015
Baumschule-Raninger.at, Eschenau/Hausruckkreis.
Fazole nemaji lusky, 31.7.2015
Letos je hodně dřepčíků, neskáče vám tam něco malého černého? Po revoluci se tu pěstovaly luskové fazole pro Němce a najednou tam nebyl jediný lusk.
Spojka na zahradní hadice 1´´, 25.7.2015
Poraďte, prosím, je některý současný systém spojitelný s rychlospojkami OPMP Nové Zámky? Je to na rychlospojky, ale širší, možná jako Gardena Profi.
Okurkové rozjímání, 25.7.2015
Dospělý člověk má polovinu chuťových receptorů než dítě. V dospělosti dál množství receptorů klesá. K tomu paměť a je jasné, že už nikdy ty okurky nebudou jako tenkrát.
Hořké brambory, 18.7.2015
Alergie nastupuje rychleji, než po 8 hodinách. U otrav solaninem dochází k poškození tenkého střeva. Paní nepíše proč měla ATB, tam může být nějaká kolize a zřejmě bude muset vyřadit rajčata a baklažány na hodně dlouhou dobu.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika