|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lovecký a Turistický salám, 20.9.2015 Nejsem Robin, ale maloobchodně to prodává herold 100g za 62,-CZK. |  | Zlodějina Kavapo, 20.9.2015 Tady je v Ředhošti cena nižší, kvalita a životaschopnost vyšší. Takže srovnáno. |  |
|  | Mosazná hadicová rychlospojka, 10.9.2015 Unifikace není, snad úmyslně. Ale mně zase tyhle mosazné kousky sedí na Gardenu a claber, které nešly spojit plastovým mezikusem noname. |  | Mrtvé slepice, 25.8.2015 Pomozte slepicím a udělejte jim místo, kde se mohou popelit. Někde jsem viděla obrázek pneumatiky, naplněné směsí popela a sypké zeminy, to pokud vám vadí díry, které si slepice dělají samy. |  | Co to je za plevel?, 21.8.2015 Já používám úzkou sázecí lopatku, někdo vypichovák na pampelišky. |  | Slepice napadly malé kuře - díra ve voleti, 16.8.2015 I konzumní alkohol je sterilní. |  | Povidla v elektrickém zavařovacím hrnci?, 16.8.2015 Dělám je v troubě, protože je potřeba větší plocha a nízká vrstva, aby se odpařila voda. V hrnci musí být minimálně 5 l náplně. |  | Přežijou brambory zimu?, 16.8.2015 Takovou, jako byla letos ano. Jinak zmrznou. |  | Koupili jsme kuřici nebo kohouta?, 14.8.2015 Namočené bílé pečivo je pro moje slepice pochoutka, o chleba moc nestojí. Strouhám jim mrkev, cukety a okurky, to jim v těchto vedrech dodá vodu. |  | Vadné plody - hnijí zevnitř?, 14.8.2015 Nevěřím na šarku, když pecky nemají skvrny. Spíš to bude reakce na letošní počasí, Čačanská to dělá taky. |  |
|  | Staré odrůdy jabloní, 31.7.2015 Baumschule-Raninger.at, Eschenau/Hausruckkreis. |  | Fazole nemaji lusky, 31.7.2015 Letos je hodně dřepčíků, neskáče vám tam něco malého černého? Po revoluci se tu pěstovaly luskové fazole pro Němce a najednou tam nebyl jediný lusk. |  | Spojka na zahradní hadice 1´´, 25.7.2015 Poraďte, prosím, je některý současný systém spojitelný s rychlospojkami OPMP Nové Zámky? Je to na rychlospojky, ale širší, možná jako Gardena Profi. |  | Okurkové rozjímání, 25.7.2015 Dospělý člověk má polovinu chuťových receptorů než dítě. V dospělosti dál množství receptorů klesá. K tomu paměť a je jasné, že už nikdy ty okurky nebudou jako tenkrát. |  | Hořké brambory, 18.7.2015 Alergie nastupuje rychleji, než po 8 hodinách. U otrav solaninem dochází k poškození tenkého střeva.
Paní nepíše proč měla ATB, tam může být nějaká kolize a zřejmě bude muset vyřadit rajčata a baklažány na hodně dlouhou dobu. |  |
 |
|
|
|