Příspěvky uživatele - 194.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Startovani zahrateho motoru, 8.5.2011
Stara svicka byla cerna, to by ukazovalo na bohatou smes, nic na serizeni jsem vsak na karburatoru nenasel. Membranu v karburatoru jsem mel vyndanou a zda se byt neporusena. Pri stisku pumpicky normalne dodala palivo do karburatoru. Jiskru svicka... celý příspěvek >
Startovani zahrateho motoru, 8.5.2011
Hodiny se tezko odhaduji. Seka se sni rekneme 4 roky pres sezonu obtyden travni plocha o rozloze 200 m2. Jestli budu pocitat 15 minut na sekani tak jsem na nejakych cca 20 hodinach +- provozu. Zda se me ze pokud se pokusim nastartovat teply motor s... celý příspěvek >
Startovani zahrateho motoru, 7.5.2011
Dobry den, mam problem se sekackou Partner osazenou motorem Briggs & Stratton. Pokud je motor studeny tak nastartuje na prvni zatahnuti. V pripade vsak ze je motor zahraty vubec nelze nastartovat. Akorat obcas vyhodi oblacek dymu z vyfuku, ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika