|
Příspěvky uživatele - 3.223
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Strom podobný catalpa nana, 6.4.2008 Dobrý den,
v letošním roce jsem si pořídila na svou poměrně rozsáhlou zahradu již dva vzrostlé stromy (ca 2 m výška kmínku) - a to Prunus a nyní i Catalpu nana. Catalpa se mi velmi líbí a už se velmi těším, až vyraší listy. Měla bych vhodné místo... celý příspěvek > |  | Plot ca 60 m, 16.1.2008 Prosím kdo máte zkušenost - chci osázet nejlépe stálezelenými rostlinami příjezdovou cestu k zahradě, která je dlouhá ca 60 metrů a nechci použít klasické thuje. Na zahradě mám dvě strany osázené habry, ale zde bych chtěla použít jiný materiál,... celý příspěvek > |  |
|  | habr, 31.7.2007 Mám vysázený živý plot z habru, zhruba 4 roky starý. Začala jsem ho zastřihávat až po třech letech. V současné době je vysoký zhruba 1 metr, ale je vyholený odspoda zhruba do 0,4 m. Pokusila jsem se na jaře provést hlubší řez v domnění, že vyholené... celý příspěvek > |  |
|
|
|