Příspěvky uživatele - 220.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Omlazení - seřezání starého cypřiše, 10.5.2011
Asi spíš máte túji, cypřiš těžko. Ale ze starých částí neobrazí.           Lída
Tipy na dárek k narozeninám, 10.5.2011
Drtič odpadu ze zahrady...
Co je to za pokojvku?, 10.5.2011
Pane Jiří, osobně ho nevlastním, ale v literatuře píšou o latexovém jedovatém mléku, řídila jsem se tím. Jinak vám pochopitelně věřím a omlouvám se za své tvrzení - osobní ověření je vždycky nejlepší.   Lída
Plevel ve vysetém záhonku, 10.5.2011
Pokud to vezmete mezi řádky motyčkou, tak tam vláhu naopak udržíte, protože přerušíte kapiláry, kterými voda vzlíná a odpařuje se.  Někdy dokonce stačí místo zalití jen okopat.           Lída
Rada co s plaménkem, 10.5.2011 Obsahuje fotku
No však jsem vám nahoře psala, že se stříhá jen málo (hned po odkvětu), protože tento kultivar kvete jak na nových přírustcích, tak na starých větvičkách. Lída
Co je to za pokojvku?, 9.5.2011
Ale Adenium mléko má, prudce jedovaté, dodnes se prý používá na šípové jedy...           Lída
Rada co s plaménkem, 9.5.2011
Ony plaménky se stříhají hodně, málo nebo také vůbec podle toho, do které skupiny patří...           Lída
Opál, 8.5.2011
Pardon, mystifikuji - Opál je samosprašná...
Jaký je to druh svídy a další keře, 8.5.2011 Obsahuje fotku
Ta 4) mi připadá jako Fothergilla gardenii a 5) jako Echochorda macrantha The Bride (obě mám na zahrádce a právě kvetou).        Lída
Co s tím?, 8.5.2011
Ježek?
Hledání názvu, 8.5.2011
Pane Josefe, tyhle si moc netroufnu určovat, ale na netu mají Průhonice seznam rostlin v parku, třeba by vám pomohl v upřesnění...    Lída
Opál, 8.5.2011
Mohla by být ve způsobu řezu nebo chybí opylovač. Ale tříletý stromek je ještě mladý...
Rada co s plaménkem, 8.5.2011
Nechala bych ho být, je šance, že zespodu vyrazí ze země další výhony, tak ať má dost listů na asimilaci. Navíc President kvete jak ze starého, tak z nového dřeva a příliš radikální řez nepotřebuje. Zkracovala by poněkud - pokud se rozroste - až... celý příspěvek >
Meruňka má nemocné listy, co teď?, 8.5.2011
Kdyby to byl úžeh, tak by vám lístečky visely zvadle dolů. Barva nových lístků do červena je způsobena nízkými teplotami (buďte rád, že vám v těch mrazech nezmrzly!), jakmile se na pár dní oteplí a listy povyrostou, získají normální barvu.  Dělá... celý příspěvek >
Neznámé skalničky, 8.5.2011
Psala jsem, že to je tařice - Aurinia= Alyssum (pravděpodobně skalní). Lída
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika