Příspěvky uživatele - 140.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vertikulator trávníku, 11.9.2011
Připojím svoji zkušenost. Dal jsem na rady zde na fóru a koupil vertikutátor Bosch AVR 1100 a jsem velmi spokojen. Má 4 velké kola což je při nerovnostech trávníku obrovská výhoda, zajímavý a funkční systém volného zavěšení nožů o proti jiným... celý příspěvek >
Zemní vruty, 2.8.2011
Ještě to není úplně hotové, dnes tam budu montovat plotovky a ještě bude z boku lezecí stěna. Ale nakoupené už mám vše co potřebuji. Takže ceny: dřevo - 4350,-  šrouby - 550,-  barva - 460,-
Zemní vruty, 30.7.2011 Obsahuje fotku
Zdravím všechny stavitele. Tak stavba dřevníku se zatím odsunula na pozdější dobu tak jsem zatím na zemní vruty dceři postavil hřiště. A této formě ukotvení nemám co vytknout. Nejdelší a nejpracnější je to celé rozměřit a pak už je to fofr.... celý příspěvek >
Jaký vertikutátor, 22.5.2011
Po dlouhém bádání jsem nakonec pusil žilou a pořídil vertikutátor Bosch AVR 1100. Teď vím, že jsem udělal víc než dobře a že jsem měl pustit už dávno. S funkcí jsem maximálně spokojený, jak co se týče vertikutace na mém pozemku tak i po převozu... celý příspěvek >
Zemní vruty, 13.5.2011 Obsahuje fotku
Dnes mi vruty dorazily domů tak jsem provedl zkušební vrt. Mezi patku jsem vrazil támek na otáčení. Než se závit dostane do země celý, je potřeba na vrut tlačit. Pak šel do země parádně a začal mít při otáčení dost velký odpor. Nakonec jsem musel... celý příspěvek >
Zemní vruty, 6.5.2011
Zdravím, mám dotaz, jestli již máte někdo zkušenosti s použítím zemních vrutů na ukotvení dřevníku, pergoly... místo betonování patek. Budu stavět dřevník a rozhoduji se na místo mordování se s kopáním a betonováním použít právě zemní vruty s U... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika