Příspěvky uživatele - 220.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žloutnoucí listy rododendronu, 15.5.2011
Postříkat 3x po sobě po 14ti dnech přípravkem Dithane proti plísni.    Lída
A je po úrodě, 14.5.2011
V HK jsou ořešáky také spálené, ale dnes jsem nanich malinké plůdky objevila, tak třeba přežijí, zatím drží. Ale opadaly všechny plody rybízů, josty a angreštů - to se zatím snad nikdy... celý příspěvek >
Jak se vypěstuje šeřík?, 14.5.2011
Jistě, z odkopku to jde, pokud chcete rozmnožit šeřík z keře (a výhonky jsou z ušlechtilé odrůdy). Ale jsou i šeříky štěpované na kmínek jako stromek a ty mají dole planý šeřík. Sice výhonů od kořenů vyhánějí hodně, ale jen těch planých... Odrůdu... celý příspěvek >
Ako ostrihať popínavý Clemantis?, 13.5.2011 Obsahuje fotku
Klematisy se všeobecně první rok po výsadbě seřezávají na cca 25cm - zesílí a rozvětví se. Dál se pak stříhají podle doby kvetení. Váš klematis má jarní květy plné, druhé koncem léta jednoduché.  Stříhá se koncem podzimu :  slabé a suché... celý příspěvek >
Zničím jitrocel vytržením?, 12.5.2011
Vytržený jitrocel z kořínků nevyroste.           Lída
Tipy na dárek k narozeninám, 12.5.2011
Zadejte si "drtič zahradního odpadu", jsou nožové a válcové. Válcové jsou tišší a snad i lépe berou větve -  uvažuji o něm do budoucnosti také.   Lída
Avokádo a jeho pěstování, 12.5.2011
mam avokado asi 70 cm vysoké a padají mne listy poradi mne nekdo co stím osichaj a padaj dekuju vsem
Jahody - černání květů od středu, 11.5.2011
Jahodám mrazem zčerná střed, okvětní lístky zůstávají bílé, nejsou tak citlivé jako střed. A protože mrazem spálený střed nemůže být opylený, neutvoří se jahoda. Uvědomte si, že i u ostatního ovoce je na květu nejcitlivější blizna, kterou spálí mráz... celý příspěvek >
Čechrava, 11.5.2011
Určitě mráz, jsou na něj dost citlivé.           Lída
Poraďte co je to za rostlinku, 11.5.2011
Nemáte tam plavín?           L.
Choroba hrušně dicolor, 11.5.2011
Také jsem ho měla (zatím) jen jeden rok na jedné ze tří hrušní. Dál už asi nestihnul přelézt .           Lída
Okrasná tráva v květináči, 11.5.2011
To bude zřejmě některá ozdobnice (Miscanthus).  Některé trávy v květináčích pěstovat lze, ale tyhle dělají mohutné kořenové baly, asi by i velký květináč roztrhly. Když jsme se snažili na zahradě ukopnout část trsu, byli jsme na to tři, dva rýče... celý příspěvek >
Co je to za pokojvku?, 11.5.2011
Když jsme u toho internetu, tak se ještě podívejte sem, tam píší o té mléčné tekutině a rozšíření v Africe - východ i západ, různé druhy...           Lída
Prosím poradit s názvem trvalek, 10.5.2011
První je snědek (cibulovina), druhá je maceška (letnička, ale množí se samovýsevem).           Lída
Neznámá trvalka, 10.5.2011
Camassia cusickii...           Lída
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika