Příspěvky uživatele - 133.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc a úhyn ryb, 18.2.2013
Děkuji za odpověď. Ještě vás prosím o radu. Myslíte si, že se ty nemocné ryby vyléčí? Je mi jich líto, že asi trpí. Ale zahubit je sama nedokážu. A když je pustím do jezírka, tak buď zahynou také, nebo asi nakazí ostatní ryby. Nebo si myslíte, že to... celý příspěvek >
Rozmnožení karasů, 22.9.2011
Pro exn. Teď jsem úplně vykulená. Jak víte, že se jedná o Přerov nad Labem? Ten karas je skutečně asi z Bezedny. Jestli jste z Přerova, nebo poblíž, můžete se přijít podívat. Jinak děkuji za odpověď a rady. Budu to řešit vypuštěním jezírka, protože... celý příspěvek >
Likvidace vláknité řasy - Perkarbonát sodný, 4.5.2011
Dobrý den, moc děkuji za odpověď. Filtrace i UV lampa jsou zaplnuté nepřetržitě. Je mi jasné, že filtrace není nic moc, ale myslela jsem, že na tak malé jezírko bude stačit. Navíc byla v nabídce, tak moc nestála. Do budoucna uvažuji o koupi nové... celý příspěvek >
Likvidace vláknité řasy - Perkarbonát sodný, 26.4.2011
Moc děkuji za rady. Jezírko máme na chalupě a teď už jsem v práci, tak přesně nevím, jaká je filtrace. Jezírko má objem asi 10m3 a filtrace tuším 6000 l/hod. UV lampa 11W. Na molitanech ve filtraci se zachytává takový zelený sliz, takže je vždy o... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika