|
Příspěvky uživatele - 246.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fotky jezírek a filtrací, 4.5.2011 Asi by to chtělo, aby jste ještě "aspoň" popsal filtraci, pokud jste ji nezdokumentoval fotograficky. Podle fotek máte docela zelenou vodu, máte UV, nebo je to vláknitá řasa na dně? Jak dlouho máte jezírko v provozu? |  | UV lampa - jak zapínat, 28.4.2011 Tepelný a světelný výkon UV trubice (světelného zdroje) má za následek nárust usazenin minerálního charakteru na skleněné trubce, která tuto trubici odděluje od vodního sloupce. Následkem je výrazné snížení účinnosti UV lampy, proto je nutné dle... celý příspěvek > |  |
|  | Firma na zahradu, 25.4.2011 Ano mám, negativní. Chtěl jsem předělat jezírko, dostal jsem na ně tip, ale způsob komunikace (spíše tedy nekomunikace) a nedodělaná jezírka přímo u nich v zahradnictví mě utvrdili v tom, že s touto firmou tedy rozhodně ne. |  | Koupací jezírka, 24.4.2011 Filtrační jezírko jste odstranili, externí filtraci nemáte, vodu 200m3 dokola nehoníte, promiňte, ale co čekáte, že Vám ta voda udělá? Mám obavu, že součástí jakéhokoliv návrhu, který vzejde zde na foru, bude třeba vodu opět uvést do pohybu. A to... celý příspěvek > |  | Zkritizujte mi prosím navrženou filtaraci, 19.4.2011 Měl jsem na mysli M2 včetně toho automatického pohonu na čistící kartáče... |  | Zkritizujte mi prosím navrženou filtaraci, 19.4.2011 Zvážte použití screenexu. Pro vámi popisovaný případ filtrace to bude zřejmě nejlepší investovaná koruna. Ať už to bude nějaké pevné síto, či systém s čistěním. Docela by mě zajímala praktická zkušenost použití separační komory M2 ze serie... celý příspěvek > |  | Jezírkový vysavač - prosím poradte, 19.4.2011 Osobní zkušenost nemám, ale mohu tlumočit zkušenosti ze dvou firem, které jej v minulosti při údržbě jezírek testovaly a používaly. Jak plus uvádějí snad nejvyšší sací výkon z běžně dostupných vysavačů pro jezírka, jako minus docela obtížnou... celý příspěvek > |  | Likvidace vláknité řasy - Perkarbonát sodný, 14.4.2011 Sodium percarbonate uses in fish ponds
Vláknitá řasa
Máte hezké jezírko, chtělo by to uvést jaký je objem a hlavně jakou máte filtaci. |  | Růže s dlouhou dobou kvetení, 4.3.2011 Dobrý den,
záleží moc na tom, jak si růže představujete. Zkuste si utřídit v hlavě barvu, jestli by měla vonět, jak by ten keř měl být veliký - jaký si vlastně představujete jeho tvar (habitus - může být vzpřímený, rozkladitý, keřovitý,..), jestli... celý příspěvek > |  | Která popínavá růže rychle roste?, 4.3.2011 Velmi rychle rostou např. ramblery, které mají i slabší, dobře ohebné větve, které se na oblouky skvěle hodí, protože se dobře ohýbají a netrčí tak do stran. V každém případě platí poznámka Lídy, že růže Vám dolů neporoste. Ramblery jsou však pouze... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|