|
Příspěvky uživatele - 47.188
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Likvidácia púpavy, 15.5.2011 Mňa by skôr zaujímalo ako v lucerke (vojteška) vyhubiť púpavu (smetánka?) To je na Nobelovu cenu |  | Čím vyhubit kostřavu?, 12.5.2011 Mňa by skôr zaujímalo ako v lucerke (vojteška) vyhubiť púpavu (smetánka?) To je na Nobelovu cenu |  |
|  | Roubování 2011, 12.5.2011 No... jablone a hrušky, ktoré som vrúbľoval nakoniec v pohode... čerešňa, ktorú som vrúbľoval prvú bez miazgy 3 z 2 v pohode, ale kôstokviny (peckoviny) pri vrúbľovaní bez miazgy bieda (holt... to asi neviem), aj keď niektoré vrúble ešte nie sú... celý příspěvek > |  | Výluh z kopřiv, 8.5.2011 Prečo je na hnojenie určený akurát zákvas zo žihľavy (kopřivy)? Prečo nie z lucerny (vojtěšky), obsahuje veľa rastlinných bielkovín... alebo zo samotnej trávy? |  | Tragédie jménem Monília laxa, 4.5.2011 Dobrý deň pán Pavol, bohužiaľ, celá teória a praktická snaha je nanič, keď máte v záhradkárskej osade zopár tvrdohlavých svokrov. Môj prípad je iný-vedľa mojej záhrady je sad 5x väčší, ktorý nemá majiteľa.Pôvodne krásny slivkový sad, o ktorý sa cca... celý příspěvek > |  | Kůra odpadla merunka uschla, 3.5.2011 No, ale neviem či to stromčeku v tomto stave ešte pomôže... |  |
 |
|
|
|