Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Honda GCV 160 - maximální otáčky, 4.5.2011 ...zapomněl jsem napsat počet hodin provozu. Když to odhadnu tak to bude kolem 300 provozních hodin (to je ale max).
Honda GCV 160 - maximální otáčky, 4.5.2011 Motor je starý cca 4 roky a tento problém se objevil koncm minulé sezóny (nepravidelný chod na volnoběhu). Motor je uskladněn bez phm. Když by byl problém tohoto směru jak posutovat. Podle chování motoru je problém s karburátorem-eklektrika to není.... celý příspěvek >
Honda GCV 160 - maximální otáčky, 3.5.2011 Dnes jsem zkoušel nastavení motoru podle Vašeho návodu. K požadovanému výsledku jsem ale nedošel. Zapalovací svíčku jsem kontroloval 0,7 mm. Při volnoběhu není žádný vliv při pootočrní šroubku pro bohatost směsy. Chod motoru je nestabilní a při... celý příspěvek >
Honda GCV 160 - maximální otáčky, 2.5.2011 Nastavení hohatosti směsy se má provádět na pracovních otáčkách nebo volnoběhu motoru. Je možné že popsaný problém (vypnutí motoru-nestabilita na volnoběhu) má za následek právě bohatost smesy? Může být problém i jinde, například svíčka. Dá se... celý příspěvek >
Honda GCV 160 - maximální otáčky, 2.5.2011 Dobrý den, mám také problémy s provozem motoru Honda GCV160. Sekačku Husqvarna jsem předal do servisu s popisem závady "nepravidelnost chodu motoru při volnoběhu" a vrátila se mi ještě v horším stavu. Měl bych otázku: jak nastavit správně... celý příspěvek >