|
Příspěvky uživatele - 12.116
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kořeny habru, 4.5.2011 Můžete mi prosím poradit jak daleko sázet habr od baráku? Jde mi o jeho kořeny, přeci jen je to statný strom s velkými kořeny. Platí tu, že jak velké kořeny, tak velká rostlina? Chtěla bych udržovat habr ve výšce 2,5 m (jde mi o "listnaté... celý příspěvek > |  | Co s padajícím břehem, 1.5.2011 Dobrý den, v diskuzi padlo, že na zpevňování břehů je dobrý habr. Můj dotaz se týká kořenů habru. Jde o to, že habr je jeden z doporučovaných listnáčů také na živé ploty. Celkem se bojím, aby kořeny třeba nenarušily statiku blízkých domů, jaká je... celý příspěvek > |  |
|  | Úzké jehličnany, 28.4.2011  spodní strana větve.
Ještě jednou moc děkuju.
Eva |  | Úzké jehličnany, 28.4.2011  větev |  | Úzké jehličnany, 28.4.2011  kmen stromu |  | Úzké jehličnany, 28.4.2011  Dobrý den, prosím Vás o radu.
Moji rodiče mají na zahradě zasazenou jedličku viz. obrázek. Jedlička je cca 10 let stará. V zahradnictví kde ji dříve koupila dle fotky ani dle ustřižené větévky nevědí co je zač. Prosím zná, pozná někdo dle... celý příspěvek > |  | Úzké jehličnany, 14.4.2011 Moc děkuju za odpověď , už jsem ho našla.
Díky a nashle Eva |  | Úzké jehličnany, 13.4.2011  ... a ještě jednou... |  | Úzké jehličnany, 13.4.2011  Moc všem děkuju za typy , pomohlo mi to. Ještě se chci optat, jestli neznáte tento jehličnan. Myslím si, že je to jedlička. Nikde v zahradnictví ani na netu jsem ji nenašla. Za případné odpovědí díky. |  | Úzké jehličnany, 24.3.2011 Moc Vám děkuju za radu :-), hned se na ně kouknu :-). Dnes jsem byla v zahradnictví a měli tam hezkou úzkou borovičku pinus helldreichii Satellit, na netu jsem viděla jen obrázek (úzká hezká borovice), ale nikde jsem nic o ní nenašla blíže,... celý příspěvek > |  |
|  | Úzké jehličnany, 22.3.2011 O smrku Omorika jsem už přemýšlela, ale dorůstá dost vysoko = měnit by ho by byl problém, navíc to srdce ho pořezat, chceme strom na stálo a tak vysoký strom by se k nám nehodil.
Chtěla bych stromy 2 = půda středně vlhká, na jednom místě je sluníčko... celý příspěvek > |  | Úzké jehličnany, 21.3.2011 Dobrý den,
mám malou zahradu a chtěla bych do ní zasadit jehličnan (jedle, smrk, borovice). Chtěla bych však, aby jehličnan byl "štíhlý". Pokud by dorůstal tak do 10m tím lépe. Děkuji Eva |  |
 |
|
|
|