|
Příspěvky uživatele - 217.37
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Svída panašovaná - mohu ještě teď ostříhat?, 26.5.2011 Dobrý den, loni na podzim jsem zasadila svídy, docela rychle se vytáhly - mají teď asi 70cm, ale dole jsou úplně holé - lístečky jsou až tak po 50cm, mám ji ještě teď stříhnout - popř. okolik, nebo to už mám nechat až na příští jaro? Děkuju za... celý příspěvek > |  | Dracena - prosím poraďte co s ní?, 25.5.2011 No když jsem je čistila, tak některé uhnilé byly, ty jsem odstřihla. Tak co myslíte, jak dál? Děkuju moc. |  |
|  | Dracena - prosím poraďte co s ní?, 25.5.2011  Poraďte mi prosím co s tou "palmičkou", jde úplně do kytek: o(((už jsem ji celou přesadila, vyčistila kořeny a pořád vypadá takhle, vůbec se nechce vzchopit, pořád usychají konce listů, až uschnou úplně a odpadnou. Zalívám přiměřeně, nikdy... celý příspěvek > |  | Výsadba thůjí - kdy poprvné zastřihnout, 1.5.2011 Děkuji Josefe, zastřihnu je tedy teď, snad se zakoření a nechcípnou, taková hračička na plot z vlnovky to ale nejsem - ale díky za tip. Hezký den. MV |  | Výsadba thůjí - kdy poprvné zastřihnout, 30.4.2011 Děkuji Ráďo, mně šlo prostě o to, kdy po prvé stříhnout, jestli teď měsíc po výsadbě, nebo je nechat a zastříhnout až příští jaro. Děkuji Vám za odpověď.MV |  | Výsadba thůjí - kdy poprvné zastřihnout, 30.4.2011 Jé pane Josefe, Vy jste mě rozesmálto je jasné, že plot nebudu chtít jako vlnovku - ale rovný, mně šlo spíše o to kdy je zastřihnout - jestl měsíc po výsadbě, nebo až příští jaro (za rok). Ale děkuji za odpověď.MV |  | Výsadba thůjí - kdy poprvné zastřihnout, 30.4.2011 Prosím poraďte, zasadili jsme teď thůjky occidentalis prostokořené, mají cca 60cm, dali jsme je 75cm od sebe - je to tak správně? A kdy se mají poprvné zastřihnout? Někdo nám říká až příští jaro - až se jakoby zakoření, tak jim ustřhnout špice a... celý příspěvek > |  | Hyacinty, narcisy, modřence a tulipány v nádobě, 6.9.2010 Dobrý den Marcelo, teď bych také chtěla vysadit - poprvé - cibulky narcisů do velkého květináče - takže můžu je zasadit už teď (v září)? Chtěla jsem je mít přes zimu v garáži (kolem +5°C), je to možné? A mám je ještě něcím obalit, nebo zakrýt? A... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|