Příspěvky uživatele - 220.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šípková růže - přesadit nebo namnožit?, 19.5.2011
Pokud máte k dispozici keře, namnožila bych si je odkopky.           Lída
Vadnutí lístků, 19.5.2011
Psala jsem to podle své zkušenosti. Když se to stalo mně, odlomila jsem poslední nezvadlé články, zasadila a držím je spíš sušší, zalévám vždy až vyschlou zem a rostou dobře. Také jsem před lety pěstovala klasické kaktusy, ale tyhle chtějí normální... celý příspěvek >
Který stálezelený keř k úzkému plotu, 19.5.2011
U plotu by šla pěstovat naplocho stálezelená hlohyně (Pyracantha), ale musela by k tomu plotu být občas něčím přichycená. Jinak žádný živý plot výšky 2m a šířky jen 30cm sám stát nebude, neměl by stabilitu.   Lída
Svestka - zahadne tecky na listech, 19.5.2011
Švestkám to nijak moc neškodí, stříkat snad jen malé stromky, velké ani stříkat nemusíte.   Lída
Zničená rajčata?, 19.5.2011
V zimní zahradě jsou za sklem, to je chrání... Já je normálně předpěstovávám doma na parapetu a poslední dny před výsadbou je dávám přes den na balkon, aby si zvykly na plné světlo a slunce (poprvé spíš, když je pod mrakem). Dělám to s každou kytkou,... celý příspěvek >
Choroba?, 18.5.2011
Na těch mladých lístcích nic nevidím, červenání někdy dělá chladnější počasí, to nic není. Spíš vpravo na starších listech mi připadají skvrnky jako od vlnovníka (červenohnědé až tmavě hnědé drobné skvrnky hlavně podél střední žilky listu). Chtělo by... celý příspěvek >
Vadnutí lístků, 18.5.2011
Spíš zalévat méně .           Lída
Slivoně - určení nemoci, 18.5.2011
U mne to dělávají mšice.         Lída
Balzamína, 17.5.2011
Ono záleží také, kterou máte. Nízká doma v chladu a na světle zimu přežije, vysoká ne.           Lída
Choroba azalek, 17.5.2011
Lišejník opravdu neškodí. Navíc pokud máte problém pouze u azalek, může to být přece i něčím jiným, než lišejníkem. Na té fotce mi větvičky připadají jako prosychající, mají keře v pořádku kořeny?         ... celý příspěvek >
Co je to za škůdce?, 17.5.2011
Slimouši? Začínají vylézat, včera jsme s holkama objevily prvních pár...  Lída
Klematis, 16.5.2011
Vadnutí plaménků je choroba, kterou způsobuje houba - dostane se třeba malým poraněním z povrchu půdy. Ucpává rostlině vodivá pletiva a ta vadne. Napadená část se má odstřihnout a spálit, stříkat fungicidy 1x měsíčně.Někdy po odstřižení vyrazí příští... celý příspěvek >
Jak se jmenuje tato rostlina?, 16.5.2011
Pokud to jsou poupata, tak to bude asi nějaká japonská azalka.      Lída
Ještě jednou gladioly a jejich moření a pěstování, 15.5.2011
Výše zmiňovaná třásněnka...
Kdy sadit Jiřiny?, 15.5.2011
Jiřiny, gladioly, frézie, sprekélie a podobné sázím kolem 25.-27.dubna. Teď teprve začínají postupně vylézat ze země.                Lída
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika