Příspěvky uživatele - 155.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je révě?, 19.6.2011
Tak tento list vypadá již poněkud jinak, světle žlutá barva je letos ve vinohradech dosti častá - chloróza?
Co je révě?, 19.6.2011
Možná hálčivec ale napadení téměř žádné, spíše jsem si všiml těch světlezelených skvrn na okraji listu a to by byla peronospora (plíseň révová), jak vypadá list z druhé strany? Když už fotku, ta je lepší z obou stran.
Papriky ze semínka, co s nimi?, 19.6.2011
Ta špiška listu vypadá jako by tam stála kapka vody a nebo se list něčeho dotýkal (... nevadí že některé listíky se dotékají hlíny?). Papriky nechte na slunci ale nezalévejte na list, alespoň ne za přímého slunce, co se týče zálistků vyrůstajících na... celý příspěvek >
Plisen rajcat?, 19.6.2011
Hnojivo Fytovit, tak se myslím jmenuje, a nemějte obavu, pokud rostliny nepostihne něco horšího tak se z toho za chvíli vylížou, moje to měly taky.
Plisen rajcat?, 19.6.2011
Ošetřete (postřik)  tekutým hnojivem obsahující speciálně hořčík a železo. Teď si zaboha nevzpomenu jak se jmenuje ale je jich více výrobců.
Jak zlikvidovat mravence na vinné révě, 19.6.2011
Rád bych Vám poradil ale mravence na révě jsem nikdy neměl a ani nikdy neviděl. Používají révu jen jako žebřík po kterém se přesunují na ostružinu a z ní potom přelézají na broskev protože kmínek stromu je natřen lepem. Zdá se mi to až neskutečné že... celý příspěvek >
Ekologická ochrana rajčat, 19.6.2011 Obsahuje fotku
Vše je o prostředí a podmínkách v jakých rajčata pěstujete, a hlavně o počasí. Několik let jsem část rostlin pěstoval pod foliovým krytem a poškození plísní se odvíjelo od rostlin venku, jen s malým spožděním. Jelikož počasí bylo stále horší a horší,... celý příspěvek >
Sviluška na okurkách (salátovky ve skleníku), 19.6.2011
Tady' máte odkaz na toto téma. Vertimec má OL 3 dny na rajčata a 7 dní na okurky, nic s kratší lhůtou jsem zatím nenašel. Pak existuje ještě přípravek BIOOL ale tam byste musela doslova každý jeden list postříkat sespodu i shora, jak je účinný... celý příspěvek >
Ekologická ochrana rajčat, 18.6.2011
V tomto případě s populistickým opatřením plně souhlasím.
Ekologická ochrana rajčat, 18.6.2011
Při hledání původce choroby na rostlině rajčete jsem narazil na tyto stránky, kde je mmj. uvedena možnost ochrany která by mohla být vysloveně ekologická. Zde je můj překlad (snad jsem to přelouskal dobře) - Na plíseň (Phytophthora infestans) dobře... celý příspěvek >
Neznámá choroba rajčat?, 18.6.2011 Obsahuje fotku
Kaspar F1 - již delší dobu jsem pozoroval tuto keříčkovou odrůdu pěstovanou v květináči že má neustále svěšené listy. Původně jsem si myslel že se jedná v horku o výkyvy ve vlhkosti zeminy ale rostlina byla povadlá stále. Jiná rostlina suchem povadla... celý příspěvek >
Papriky ze semínka, co s nimi?, 18.6.2011 Obsahuje fotku
Tak terazky som z toho volako zmetený, rostlina která svěšuje listy byla normální ale objevil jsem další která se tak chová. Růstové vrcholy se skloní dolů ale listy jsou pevné, tzn. nejsou povadlé tak jako když nemají např. dostatek vody. Jedná se o... celý příspěvek >
Za jak dlouho se ohřeje voda v bazénu na přijatelnou teplotu?, 18.6.2011
Důležitá je i teplota v noci, voda se rychleji ochladí než ohřeje.
Plisen rajcat?, 17.6.2011
Na prvním snímku se podívejte zda zespod listu nemáte nějaké breberušky - mšice nebo svilušky, a co se týče těch žlutých středů tak asi chybějící prvek ve výživě. Projděte si diskuze o rajčatech z loňského roku, tam to je. Nic nevytrhávejte, plíseň... celý příspěvek >
Neznámá choroba rajčat?, 17.6.2011 Obsahuje fotku
Není to sice choroba v pravém slova smyslu ale nedostatek přímého vápníku. Tyto poruchy v růstu se u mne projevují hlavně u protáhlých odrůd pěstovaných v květináči. Vloni jsem ošetřoval rostliny postřikem hnojiva Wuxal Kalcium, a toto hnojivo... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika