Příspěvky uživatele - 194.24

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajče Vilma, 28.4.2012
Jaká je optimální velikost nádoby  pro tuto odrůdu? Je lepší truhlík, či květináč?
Jahodárny, 3.4.2012
Taky by mně to zajímalo, ráda bych tuto odr. zkusila..
Jaká rajčata pěstujete, 29.3.2012
tak já považuju Black from TULA za synonymum Black Krym..a chutná mi nejvíce ze všech odr. Bílá White tomesol byla krémově bílá, chuť průměrná
Cherry paradajky, 8.1.2012
Dobrý den, semínka vyklíčí, nemáte však jistotu pravosti,protože to kupujeme hybridní plody..Taky to ovšem občas dělám.Když si v obchodě koupíte semena odr. Pollicino F1,dostanete ona chutná rajčata.
Neznámá kytka, 2.1.2012
přesně..ono to zapáchá i při měnění vody..
Neznámá kytka, 30.12.2011
jednoznačně jde o košťálovinu..
Lilkoviště, 26.12.2011
a není to pozdě?..Já vysévám papriku v únoru..a lilek je přece pozdnější...
Lilkoviště, 25.12.2011
Mně zase zajímá, kdy vyséváte..U nás musí lilek pod střechu, něco do skleníku, ostatní do tunelu..
Rajčata Kumoto, 22.12.2011
Děkuji za informaci
Rajčata Kumoto, 8.12.2011
Paní Valinová a osivo, či rostliny jste sehnala kde? A pod názvem KUMATO?
Kalifornské žížaly doma, 2.12.2011
Nemá, prosím,někdo stručný nákres takového doma vyrobeného vermikompostéru? Taky bych ráda brzy začala, ale nevím, jak na to..a jestli můžou být na krytém balkoně..(zaskleném) Jedná se mi taky o překonání zimního období bez nutnosti dojíždět s... celý příspěvek >
Rajčata Kumoto, 2.12.2011
Takže vy jste byla s chutí rajčat spokojena? Mají prý atypickou chuť..Taky bych je chtěla zkusit vypěstovat.
Nejchutnější rajčata, 30.11.2011
taky mám nasušeno a uvažuju, jak to naložit.. Sušená rajčata v olejové lázni
Fazole, 29.11.2011
To je nějaký nesmysl..pokud by měly,,zplanit´",udělaly by to i za dva roky..klidně je vysejte..
Hokkaido - hnije, 27.11.2011
A není tam moc chladno?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika