|
Rajče Vilma, 28.4.2012 Jaká je optimální velikost nádoby pro tuto odrůdu? Je lepší truhlík, či květináč?
|
 |
Jahodárny, 3.4.2012 Taky by mně to zajímalo, ráda bych tuto odr. zkusila.. |
 |
|
 |
Jaká rajčata pěstujete, 29.3.2012 tak já považuju Black from TULA za synonymum Black Krym..a chutná mi nejvíce ze všech odr.
Bílá White tomesol byla krémově bílá, chuť průměrná |
 |
Cherry paradajky, 8.1.2012 Dobrý den, semínka vyklíčí, nemáte však jistotu pravosti,protože to kupujeme hybridní plody..Taky to ovšem občas dělám.Když si v obchodě koupíte semena odr. Pollicino F1,dostanete ona chutná rajčata.
|
 |
Neznámá kytka, 2.1.2012 přesně..ono to zapáchá i při měnění vody.. |
 |
Neznámá kytka, 30.12.2011 jednoznačně jde o košťálovinu.. |
 |
Lilkoviště, 26.12.2011 a není to pozdě?..Já vysévám papriku v únoru..a lilek je přece pozdnější... |
 |
Lilkoviště, 25.12.2011 Mně zase zajímá, kdy vyséváte..U nás musí lilek pod střechu, něco do skleníku, ostatní do tunelu.. |
 |
Rajčata Kumoto, 22.12.2011 Děkuji za informaci |
 |
Rajčata Kumoto, 8.12.2011 Paní Valinová a osivo, či rostliny jste sehnala kde? A pod názvem KUMATO? |
 |
|
 |
Kalifornské žížaly doma, 2.12.2011 Nemá, prosím,někdo stručný nákres takového doma vyrobeného vermikompostéru? Taky bych ráda brzy začala, ale nevím, jak na to..a jestli můžou být na krytém balkoně..(zaskleném) Jedná se mi taky o překonání zimního období bez nutnosti dojíždět s... celý příspěvek > |
 |
Rajčata Kumoto, 2.12.2011 Takže vy jste byla s chutí rajčat spokojena? Mají prý atypickou chuť..Taky bych je chtěla zkusit vypěstovat. |
 |
Nejchutnější rajčata, 30.11.2011 taky mám nasušeno a uvažuju, jak to naložit.. Sušená rajčata v olejové lázni |
 |
Fazole, 29.11.2011 To je nějaký nesmysl..pokud by měly,,zplanit´",udělaly by to i za dva roky..klidně je vysejte.. |
 |
Hokkaido - hnije, 27.11.2011 A není tam moc chladno? |
 |