|
Valjevka, 16.9.2012 krása..já mám jeden mladý stromek, který ještě nezaplodil.Jsta spokojen s kvalitou plodů letos? |
 |
Jaká rostlina?, 12.9.2012 je to určitě ona..děkuji Vám..jenže se píše silně ohrožený druh, tudíž ji musím nechat zdobit záhon..je docela hezká..
|
 |
|
 |
Jaká rostlina?, 12.9.2012 vyrostla mezi bylinkami ze zahradnictví Jikl.ale jehlice trnitá to asi není..je proti ní bez trnů a daleko,,bylinnější"..tedy vůbec nedřevnatí.. |
 |
Jaká rostlina?, 12.9.2012  Dobrý den, nedaří se mi najít, co mi to roste mezi léčivkami..Zná někdo?
|
 |
Jaké odrůdy?, 12.9.2012  Dobrý den, taky bych poprosila znalce o identifikaci.Dvě červená jsou letní, zelené zimní.
Děkuji moc.
|
 |
Sklizeň rajčat 2012, 15.8.2012 máte krásná rajčátka..mi Ildi zřejmě vlivem špatného opylování dozrává jen částečně- zbytek květů zasychá..:( |
 |
Sklizeň rajčat 2012, 15.8.2012 to opravdu není Ildi..ten první snímek |
 |
Alternariová skvrnitost rajčat, 4.8.2012 přesně to mám taky..mimo jiné lahůdky |
 |
Bifteková rajčata, 4.8.2012 mám taky,,Býčí srdce" od Nohel Garden..rostliny krásné, vitální- doslova obaleny plody nepravidelného tvaru.Začínají růžovět, jsem na ně velice zvědavá... |
 |
Zrání rajčat, 4.8.2012 pěkná úroda..mně Hokkaida teprve rostou na zralá si počkám |
 |
|
 |
Pepíno Gold - návod na pěstování, 31.7.2012 Taky mi přišly krásné rostliny..pěstuji podle návodu, a přestože nejsem nováček, nemám jediný plod..květy opadnou..:( |
 |
Lilkoviště, 21.7.2012 já se trápím se 2 lilky ve skleníku, ale příští rok snad vyjde sadba a dám je asi taky ven..jenže tady je víc chladno..Litomyšl
|
 |
Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny, 3.7.2012 krásné |
 |
Lilkoviště, 22.6.2012 no to je paráda..já letos asi s lilky neuspěju..krásnou sadbu zlikvidovaly svilušky a na dvou posledních sazenicích ve skleníku už je vidět taky..:(
čekám na predátory z Biocontu.. |
 |
Lilkoviště, 22.6.2012 Faselis F1
|
 |