Příspěvky uživatele - 162.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Keře k plotu, 15.9.2008
Bohunko, listnate kere dejte tak metr od sebe, trojpuky můžete blíž, tisy tak 70 cm. Borovice by mě nanapadly, (jsou moc řídké, a neudržíte je v té výšce), ale hezky by mohly vypadat zakrsle borovice (kleč - Pinus Mugo) které... celý příspěvek >
Mám se pustit do údržby zahrady nebo to raději vzdát?, 12.9.2008
a až si přečtete pomologickou diskusi na tomto serveru, (o jablíčkách) tak třeba zkusíte i roubovat :=) Držím palce
Mám se pustit do údržby zahrady nebo to raději vzdát?, 12.9.2008
zahrady se nezvdávejte. Obzvlášt když jsou tam vzrostlé stromy, co bych za to já dala... Ke stromům vám už kolega poradil, já k tomu sekání a zaplevelení. Myslím že by mělo stačit pokud si třikrát v roce uděláte čas tam zajet, a posekáte trávu (asi... celý příspěvek >
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 8.9.2008
v prvnim prispevku je uvedeno 50-60 stupnu v horkovzdusne troube, ja susim pri 90 stupnich v obycejne troube se zapnutym vetrakem (cili vlastne jakoby horkovzdusna).  Me to trva 6-8 hodin, prvni prispevek uvadel kolem 4 hodin. Doba suseni zalezi... celý příspěvek >
Rostlina v trávníku foto, 8.9.2008
Bingo, Je to pýr.  Doporucujisi procist vlakno "jak na travu v travniku". pokud toho mate malo tak to vytrhejte ručně, a jak budete travnik sekat, hnojit, tak vam bude travnik hezky houstnout a postupně ten pýr zmizí.
Léčba klematisu, 8.9.2008
ještě jsem zapátrala v literatuře, říká se tomu Vadnutí plamenku. Jako pomoc doporučují odstřihnout co nejdřív u země výhony které uschly. Další krok co můžete udělat je přesadit plamének na jiné místo a vyměnit mu přitom zeminu. Doplnit postřik... celý příspěvek >
Léčba klematisu, 8.9.2008
je to pravdepodobne houbova choroba, myslim ze se tomu rika verticiliove vadnuti plamenku. Neudelate s tim nic, plamenek cely uschne, protoze ta houba ucpava cevy, take zalivka se do vetvicek nedostane. V lepsim pripade vam plamenek pristi rok vyrazi... celý příspěvek >
Poraďte jak zničit trávu na příkrém svahu, 8.9.2008
skalniky moc vysoke nejsou, muzete mit skutecne uplne plazive, ale i trochu vyssi, ktere se vam budou snaze udrzovat (nemusite se k nim tolik ohybat). Plazivky vam prvnich nekolik let budou stale prorustat plevelem, tak se... celý příspěvek >
Volně rostoucí živý plot na suchém stanovišti, 8.9.2008
jestli je to na brehu rybnika, tak po zakoreneni by stromky mely byt schopne si vodu najit. Jednoznacne bych zvolila listnace, ty se s tim vyrovnaji lepe nez jehlicnany. Mam na predzahradce podobny uhor, zalivame to obcas. Dobre mi tam jdou Tavoly... celý příspěvek >
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 8.9.2008
to že máte rajčata po sušení vláčná není špatně, naopak, rajčata by neměla být tvrdá, protože pak nejdou jíst. Ja je suším klasicky v troubě na mřížce (podobně jako první příspěvek, trvá to cca 4-8 hodin podle velikosti rajčat), krájím na půlku,... celý příspěvek >
pěstování jahod v sudu, 5.9.2008
jestli mate na zahrade mravence, tak si ze sudu udelaji perfektni mraveniste. Ja jsem takto "zasadila" do zahrady veliky kvetinac, kteremu se rozbilo dno, a obsadili ho zcela nekompromisne. Pyramidu mel jeden muj kamarad, vypadalo to... celý příspěvek >
Hledání určení názvů plevelů, 5.9.2008
jeste bych doporučila si zajít do knihkupectví, prodávají se krásné kapesní atlasy všeho, co najdete v přírodě - kytky, trávy, keříky, plevely, brouci,  ptáci, žabičky, pavouci, atd. atd. Mám jeden souhrnný, ve kterém je všechno, a je to paráda... celý příspěvek >
vrba pokroucená, 5.9.2008
podrobny navod pro kolegu - zahradkare: spravne jste odhadl, ze ponechate jen ten kmen. Vyberte si v jake vysce se vam bude libit korunka - cca 1,8 metru, a v teto vysce ostrihejte vsechny vetve. Nechte cca 5-6 vetvi, ktere zkratite na cca 30... celý příspěvek >
Rychlerostoucí živý plot, 4.9.2008
střemcha bobková - myslíte bobkovišeň?  Prunus laurocerasus? Ta je jedovatá celá. Ale je to krásný, stálezelený keř.
Problém s tůjemi, 4.9.2008
Osvěta, osvěta a osvěta. nic jiného nepomáhá. Zaplať pánbů za tohle forum. já jsme díky němu začala pěstovat ovoce, což by mě nikdy předtím nenapadlo. Jedna dvě tůjky v zahradě jsou snesitelné, a když jsou hezky pravidelné, použité jako sólitery, tak... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika