Příspěvky uživatele - 177.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Divné bodky na výhonkoch révy, 28.4.2011
Dobrý deň Vlado! Myslel som si na Vás, keď som včera pozeral zelené výhonky s nasadeným súkvetím na odrodách Pamjati Žuravlja a Pamjati Sacharovoj. Aj tam boli presne také "perličky", videl som ich v minulosti na viniči pravidelne, vždy na jar. Tie... celý příspěvek >
Choroba hrušně, 28.4.2011
Jadro zdureniny mi nepripadá moc dužnaté, skôr mi pripomína vnútro konárku bazy čiernej. Paľo
Co Vaše réva? (rok 2011), 28.4.2011
Dobrý deň Mirku! Afrodita Vám rastie z vrchu alebo z podpníka? Objednaná Afrodita mi už došla, Evu nemali-vypredaná. Nemáte daaké info o Afrodite? Mrazuodolnosť, rodivosť na krátkom či dlhom dreve apod.? Ak som dobre pochopil, Kodrjanka štepená na... celý příspěvek >
Moniliový úžeh, 28.4.2011
Ďakujem Vám Václave za upresnenie použitého výrazu "veľkopestovateľ". Mal som pochopiteľne na mysli každého, kto chemicky ošetrované plodiny nepoužíva iba pre vlastnú potrebu, ale predovšetkým na uvádzanie do obehu v obchodnej sieti. Paľo
Choroba hrušně, 28.4.2011
Dobrý deň! Presnú diagnózu by Vám mohli určiť priamo v šľachtiteľskom ústave, kde túto sortu vykrížili, alebo v nejbližšej fytokaranténnej stanici. Skúste nájsť ich mailovú adresu a poslať im Vaše snímky, aj tohto pozdĺžneho rezu. Je evidentné, že... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika