|
Zariadenie na výrobu granúl pre králikov, 22.9.2009 Nevedel by niekto povedať či sa dá vyrobiť alebo zohnať stroj na výrobu granúl pre králikov?
ďakujem |
 |
Prevodovka agzat a Briggs, 11.9.2009 Dobrý deň
Prvý krát som začal používať malotraktor Briggs. Začal som vyorávať zemiaky predvčerom a som spokojný. Mám ale niekoľko otázok.
1. Nie je veľké opotrebovanie prevodovky ak mám zapnutý diferenciál a idem s vlečkou jeden kilometer? Mám... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výměna olej. filtru po prvních 5 hodinách provozu motoru B, 20.7.2009 ďakujem za každý Váš názor |
 |
Výměna olej. filtru po prvních 5 hodinách provozu motoru B, 17.7.2009 Kúpil som originál olej a predavač mi povedal, že ho mám vyliať celý do nádržky. Keď trochu z neho odlejem na vyplachnutie olejového filtra tak potom mi ostane dostatočné množstvo v nádržke na olej?
Ešte k tomu vypláchnutiu – poprosím trochu... celý příspěvek > |
 |
Výměna olej. filtru po prvních 5 hodinách provozu motoru B, 14.7.2009 Ja mám otázku.
Po 5 hodinách chcem vymeniť olej. Mám naštartovať motor a trochu ho zohriať a potom vyšrubovať olejový filter v takto vypustiť olej? |
 |
Nasázel jsem kiwi, 26.2.2009 Ja mám iný problém. Mám Weiki, asi tri roky, kvitne, rodí - ale má stále len nejakých 30cm. Čo s tým? Maja |
 |
Honda vs Briggs and Stratton, 15.1.2009 To je tak. 10 rokov robím na poli – 30 árov – len motyka, ručná plečka, fúrik, kára – ešte dobre že mám hlinito pieštitú zem, ale prestalo ma to už baviť a preto chcem si kúpiť malotraktor. Teraz pozerám diskusie aby som mal nejaké... celý příspěvek > |
 |
Honda vs Briggs and Stratton, 14.1.2009 ale ktorý Briggs:
s diferenciálom alebo bez
a čo PVH
Ďakujem |
 |
Krtonožka, 16.6.2008 po všetkých možných aj nemožných pokusoch zbaviť sa tej potvory som pristúpila na radikálne riešenie - DIAZINON, vysypala som ten granulát na záhrade, psa som zatiaľ zatvorila v izbe a za 2 dni je po probléme, tie mrchy zdochly, bohužiaľ aj iné... celý příspěvek > |
 |
verbeny, 12.5.2008 Prosím poradí mi niekto, vysadila som do hrantíkov verbeny a asi po 2 týždňoch pobytu vonku im listy zostali nejaké tmavé, fialovo-hnedé, môže to byť slnkom??? |
 |
|
 |