Příspěvky uživatele - 3.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zariadenie na výrobu granúl pre králikov, 22.9.2009
Nevedel by niekto povedať či sa dá vyrobiť alebo zohnať stroj na výrobu granúl pre králikov? ďakujem
Prevodovka agzat a Briggs, 11.9.2009
Dobrý deň Prvý krát som začal používať malotraktor Briggs. Začal som vyorávať zemiaky predvčerom a som spokojný. Mám ale niekoľko otázok. 1. Nie je veľké opotrebovanie prevodovky ak mám zapnutý diferenciál a idem s vlečkou jeden kilometer? Mám... celý příspěvek >
Výměna olej. filtru po prvních 5 hodinách provozu motoru B, 20.7.2009
ďakujem za každý Váš názor
Výměna olej. filtru po prvních 5 hodinách provozu motoru B, 17.7.2009
Kúpil som originál olej a predavač mi povedal, že ho mám vyliať celý do nádržky. Keď trochu z neho odlejem na vyplachnutie olejového filtra tak potom mi ostane dostatočné množstvo v nádržke na olej? Ešte k tomu vypláchnutiu – poprosím trochu... celý příspěvek >
Výměna olej. filtru po prvních 5 hodinách provozu motoru B, 14.7.2009
Ja mám otázku. Po 5 hodinách chcem vymeniť olej. Mám naštartovať motor a trochu ho zohriať a potom vyšrubovať olejový filter v takto vypustiť olej?
Nasázel jsem kiwi, 26.2.2009
Ja mám iný problém. Mám Weiki, asi tri roky, kvitne, rodí - ale má stále len nejakých 30cm. Čo s tým? Maja
Honda vs Briggs and Stratton, 15.1.2009
To je tak. 10 rokov robím na poli – 30 árov – len motyka, ručná plečka, fúrik, kára – ešte dobre že mám hlinito pieštitú zem, ale prestalo ma to už baviť a preto chcem si kúpiť malotraktor. Teraz pozerám diskusie aby som mal nejaké... celý příspěvek >
Honda vs Briggs and Stratton, 14.1.2009
ale ktorý Briggs: s diferenciálom alebo bez a čo PVH Ďakujem
Krtonožka, 16.6.2008
po všetkých možných aj nemožných pokusoch zbaviť sa tej potvory som pristúpila na radikálne riešenie - DIAZINON, vysypala som ten granulát na záhrade, psa som zatiaľ zatvorila v izbe a za 2 dni je po probléme, tie mrchy zdochly, bohužiaľ aj iné... celý příspěvek >
verbeny, 12.5.2008
Prosím poradí mi niekto, vysadila som do hrantíkov verbeny a asi po 2 týždňoch pobytu vonku im listy zostali nejaké tmavé, fialovo-hnedé, môže to byť slnkom???
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika