|
Příspěvky uživatele - 56.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jahody popínavé, 2.5.2012 Po přečtění tohoto fora jsem usoudil, že popínavky asi nebudou to pravé. Doporučili by jste mi nějakou odrůdu která by v květináči slušně plodila po celý rok? |  | Bíle fleky, 30.7.2011 Děkuji Josefe, zkusím to |  |
|  | Bíle fleky, 25.7.2011 Opravdu nikdo nevíte? Nemá třeba moc vody? Děkuji Jitka |  | Použití ledku, 29.4.2011 Děkuji za odpoved, šlo mi hlavně o to, aby hnojivo trávníku spíše neuškodilo. Ledek je stále v podobě kuliček takže ho zkusím trochu rozházet po zahradě a uvidíme co to udělá. |  | Použití ledku, 27.4.2011 Dobrý den,
chci se zeptat na možnost použití starého hnojiva. Dostal se mi do ruky pytel ledku, stáří odhaduji na 20let možná i více a nevím co, dá se ještě použít? Respektive jak se ho zbavit? Pokud bych ho rozházel po zahradě pomůže to trávě... celý příspěvek > |  |
|
|
|