|
Příspěvky uživatele - 174.225
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Záhadná rostlina, 26.4.2011 Mám jich kolem barájku a v květináčích plno.
Ale třeba to někdo určí jinak
Josef. |  | Záhadná rostlina, 26.4.2011 Krmíte ptáčky?
Josef. |  |
|  | Hledám název rotliny, 26.4.2011 Nejčastěji se hroby osazují asi tzv. "voskovkami" či "ledovkami", tedy drobnými begóniemi stálekvetoucími (Begonia semperflorens v mnoha odrůdách s různobarevným olistěním a s různobarevnými květy). Že by se jim říkalo... celý příspěvek > |  | Choroba hrušně, 26.4.2011 Sice Vám neporadím, ale doporučím Vám nesnažit se fotit takové detaily: snažíte se fotit moc nablízko a není to ostré a nic na tom není vidět.
Josef. |  | Choroba - škůdce?, 26.4.2011 Wimpi, nemáte vyhledáno, jaký přípravek bude opravdu fungovat? Také se mě týká napadení jedlí (a borovic, resp. modřínů) v mé blízkosti. Seznam přípravků nemám, bohužel, k dispozici (a ještě jsem jej nehledal dostatečně důkladně, to... celý příspěvek > |  | Poznáte někdo?, 26.4.2011 Je to čistě zelená odrůda (původní druh?) tohoto brslenu - brslen Fortunův - Euonymus fortunei. (Případně brslen kiačanský - Euonymus kiautschovicus). Zlatá odrůda Emerald´n Gold to není zcela určitě.
Josef. |  |
 |
|
|
|