Příspěvky uživatele - 174.225

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Záhadná rostlina, 26.4.2011
Mám jich kolem barájku a v květináčích plno. Ale třeba to někdo určí jinak Josef.
Záhadná rostlina, 26.4.2011
Krmíte ptáčky? Josef.
Hledám název rotliny, 26.4.2011
Nejčastěji se hroby osazují asi tzv. "voskovkami" či "ledovkami", tedy drobnými begóniemi stálekvetoucími (Begonia semperflorens v mnoha odrůdách s různobarevným olistěním a s různobarevnými květy). Že by se jim říkalo... celý příspěvek >
Choroba hrušně, 26.4.2011
Sice Vám neporadím, ale doporučím Vám nesnažit se fotit takové detaily: snažíte se fotit moc nablízko a není to ostré a nic na tom není vidět. Josef.
Choroba - škůdce?, 26.4.2011
Wimpi, nemáte vyhledáno, jaký přípravek bude opravdu fungovat? Také se mě týká napadení jedlí (a borovic, resp. modřínů) v mé blízkosti. Seznam přípravků nemám, bohužel, k dispozici (a ještě jsem jej nehledal dostatečně důkladně, to... celý příspěvek >
Poznáte někdo?, 26.4.2011
Je to čistě zelená odrůda (původní druh?) tohoto brslenu - brslen Fortunův - Euonymus fortunei. (Případně brslen kiačanský - Euonymus kiautschovicus). Zlatá odrůda Emerald´n Gold to není zcela určitě.  Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika