|
Příspěvky uživatele - 137.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
MF 70 + bubnová sekačka, 26.5.2012 Z vaší reakce se teda asi rozhodnu jí zkusit, ale pořád nevím jestli je to ona, zkusím tam napsat mail jestli se opravdu jedná o ty vroubkované nože...
|  | MF 70 + bubnová sekačka, 26.5.2012 Děkuji za reakci, možná jsem jí už našel, je to ona? (ikdyž obrázek vypadá stejně jako u kosy s hladkými noži)
|  |
|  | MF 70 + bubnová sekačka, 26.5.2012 Teď nevím jak to přesně myslíte, na MF70 co mám, mám žací lištu s prstama, kterou musím čas od času brousit, říkáte že existuje lišta s vroubkama kterou brousit netřeba? Můžete mi poslat nějaký odkaz nebo přesný název? |  | MF 70 + bubnová sekačka, 26.5.2012 Dobrý den, chci se zeptat jestli se dá někde ještě sehnat bubnová sekačka (nástavec) ke stroji MF70, vím že existuje originální příslušenství od JAMI, ale bazarové kousky nemohu nikde sehnat. Existujou ještě nějaké příslušenství tohohle typu? Předem... celý příspěvek > |  | LC 48e nesbírá pořádně trávu, 25.8.2011 Další věc je ta, že má šílěně nízký podvozek, ikdyž mám výšku sečení nastavenou na optimální pro můj trávník tak podvozek je prostě moc nízko a zadrhává a skalpuje trávu. Výška trávy mi ale příjde docela v normě, není to vyholené ani nijak přehnaně... celý příspěvek > |  | LC 48e nesbírá pořádně trávu, 22.8.2011 Vlastním tento stroj asi půl roku dosud jsem neměl problém se sběrem, dokonce jsem si koupil nůž s lopatkami a koš je teď naplněn vrchovatě.
Je ale jiný problém co mě doslova vytáčí! zadní levé kolečko je pořád zelené od trávy a tráva je pak na zemi... celý příspěvek > |  | LC 48 e žací nůž, 26.4.2011 Před malou chvíli jsem ten samý model sekačky přivezl domů a díval jsem se i na nůž a vypadá to, že žací nůž má, nemůžu ho ovšem vyzkoušet protože prší, připojím reakci jakmile jí vyzkouším |  | LC 48 e žací nůž, 23.4.2011 A přecejenom by to přes ten internet nešlo, hledal jsem i na googlu, ale je to spíš tím že nevím co napsat. V krajní nouzi se samozřejmně obrátím na prodejce |  | LC 48 e žací nůž, 23.4.2011 Při brouzdáním diskuzemi jsem narazil na to, že se dá koupit nůž na lepší výhoz trávy do koše. Prosím někoho aby zde vložil odkaz na internetový obchod na nůž, který se do této sekačky hodí. Protože stávající nůž není až zase tak dobrý pro výhoz... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|