Příspěvky uživatele - 4.248

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moruše s nejlepšími plody - jaký kultivar?, 12.9.2013
Mam alba penduli asi 5 let a uz koupenou vzrostlou ze zahradnictvi a jeste mi nikdy nezaplodila. ani nekvete... Je na jiznim svahu, kde jsou vinohrady, dokonce jsem ji i prihnojila a nic.. Kde je problem, nevite?
Kde sehnat muchovník na kmínku?, 23.4.2011
Mam muchovník naroubovaný na jeřabině. Dole obráží jeřabina :-) Koupila mi ho zahradnice a netuším kde. Máme kmen skoro 2 metry a na tom keřík. Špatně se nám sklízí. Máme ho u silnice a každý se ptá, co je to za divný strom :-))
Neznámá pokojovka, 23.4.2011
To urcite neni medunka
Jste také fandové do bylinek?, 9.9.2010
Z bylinek mam, podle nekterych nadsencu tady, jen ty zakladni - 2 druhy maty (opravdu je kazda jina), medunku, tymiany 2 druhy, oregana, salvej, repik, yzop, bazalku, majoranku, libecek, pelynek, medvedi cesnek, lichorerisnici, levanduli,marinku a... celý příspěvek >
medvědí česnek - využití, 18.10.2008
Prosim vas a kde se da medvedi cesnek ziskat? Rada bych si ho vysadila na zahradu, ale nevim, kde ziskat semena nebo cibulky. Muzete mi poradit? Nebo pomoci? :-)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika