Příspěvky uživatele - 190.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojivo do jímky?, 15.6.2009
díky za názor, také jsem si myslel, že by to nebylo úplně šťastné řešení. Ventury system bude urcite lepsi reseni, mám i nápad jak neco podobného vytvořit doma. Zkusím to. :)
Hnojivo do jímky?, 15.6.2009
Zdravím Vás, napadla mě asi volovina, ale chci se ujistit, že to tak opravdu nepůjde. Máme jímku 15m3 plnou vody (jde tam jen dešťová voda), s touto vodou zaléváme trávník. Napadlo mě, co by se stalo, kdybych rovnou do jímky nasypal rozpustné... celý příspěvek >
Za jak dlouho začne klíčení travního semene, 11.6.2009
díky, přehnala se pěkná bouřka, takže dilema je ukončeno
díky, zasel jsem Gazon, plachtu jsem používal u malých ploch (30m2) u teto velke si to nedokazu predstavit, jestli chapu spravne, tak kdyz dnes trosku prselo uz to musim brat jako startovaci bod a od teto chvile nenechat hlinu suchou? Ptal jsem se... celý příspěvek >
nerad bych byl nevděčný, ale tahle odpověď je opravdu bomba! Včera jsem zasadil asi 600m2 trávy, předpokládám, že dnes bude lehce pršet. Příští týden už má pršet o poznání více. Jde mi tedy o to, zda už musím ode dneška začít zalévat, aby případné... celý příspěvek >
Zdravím Vás, rád bych věděl za jak dlouho začíná klíčení travního semene. Lze říci, že např. po 12-ti hodinách, co leží ve vlhku? Včera jsem zasadil asi 600m2 trávy, předpokládám, že dnes bude lehce pršet. Příští týden už má pršet o poznání více.... celý příspěvek >
Propojení barelů na vodu, 3.6.2009
proč? Vždyť je to snadné. Představte si, že hadice v obou barelech bude ještě "v kýblu", třeba 2-5L. Tzn, že můžete vyčerpat celý barel kromě výšky kýblu v barelu 1 a zcela vyčerpat barel 2. Myslím, že např. 10 cm v jednom barelu můžete obětovat -... celý příspěvek >
Co s novými letorosty na jabloni?, 29.5.2009
pokud bojujete se spravnym pojmenovanim bude nejlepsi pridat fotku, pak jiz bude jasno :)
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 26.5.2009
Ano, Ali mi jiz poradil s vyberem travniho semene, ktere mam castecno vyseto a dokonce se uz tesim s 5cm travy :-D. Jsem rad, ze je mi ochoten poradit. Nakonec jsem vybral tohoto dodavatele Alvako, je spise z tech levnejsich a vzdalenost je... celý příspěvek >
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 25.5.2009
jj, díky. špatné je, že pískovny často nejsou na webu... zatím mám jen jeden zdroj (10 km od bydliště) písek říční, písek kopaný, písek zásypový a to je vše. Budu muset obejít okolní stavební firmy, ale tuším že všichni berou jen od této jedné... celý příspěvek >
díky moc, "nekoupíte v libovolné pískovně" je překlep nebo opravdu se musí se specializovat? popř. nevíte o nějaké na Praze východ?
díky za upozornění, vyhledávání jsem použil již minulý týden, ale nikde jsem nenašel konkrétněji co ano a co ne. Resp. dostalo se mi informace, že křemičitý píšek je absolutně nejlepší (jenže kde jej koupit?) a pak, že je možné použít jemný... celý příspěvek >
tomu žlutému, co jsem říkal, se říká kopaný... je velmi jemný, ale tím i trošku lepivý - je ovšem nejdostupnější. Lze jej použít?
Výběr sekačky - elektrická nebo benzínová, i s mulčem - moje mýty, 21.5.2009
abych se přiznal úplně, ještě trochu uvažuji o elektrické vřetenové od Gardeny 380 EC... ale nevím jestli to není šílenství za 7tis, abych pak nelitoval. Má někdo zkušenost?
Výběr sekačky - elektrická nebo benzínová, i s mulčem - moje mýty, 21.5.2009
díky, cena benzín/elektřina mi zase tak zásadně nevadí, jestli mě benzím přijde o 30% dráž než elektřina je to OK, za ten komfort mi to stojí. Šlo mi o to, aby benzín nebyl např. 10x dražší... to by mě mrzelo, ačkoliv při tak malé spotřebe jako je... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika