Příspěvky uživatele - 97.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zkritizujte mi prosím navrženou filtaraci, 18.4.2011
- Výkon čerpadla je nominální, časem počítám s čerpadlem o výkonu 26 m3/h, nebo byste použil ještě vyšší výkon? - rozměr 70x83 máte správně, se zanášením prvního molitanu počítám, jednou za čas ho propláchnu i za cenu ztráty jeho bakterií, má pouze... celý příspěvek >
Jeseter vs. kočka, 18.4.2011
Jeseteři jsou dost neopatrní, bohužel mám stejné zkušenosti. měli jsme 4 jesetery a 3 se stali kočičí pochoutkou a to i za bílého dne před maminky očima!!! Taky jsem je neviděl blíž než metr pod hladinou, takže nevím jak se to mohlo stát... Sice měli... celý příspěvek >
Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 13.4.2011
možná dnes když je to rozšířenější a je větší konkurence, ale dříve tomu tak nebylo :-/
Mohl by sem někdo vložit i nějaké fotografie, hmm? Každý říká jak má křištálovou vodu a velkou filtraci, tak se pochlubte, hmm? Budeme se těšit :o)
To s Vámi souhlasím, jenže když si necháte udělat jezírko od firmy a ta Vám dá nabídku na 100 000 a za řádnou filtraci dalších 80 000, tak se Vám protočí oči a začnete hledat kde ušetřit, oni navrhnou že jedině na filtraci nebo zmenšit jezírko, což... celý příspěvek >
Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 12.4.2011
ta čistící zona je cca 3,5x3,5 metru
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika