Příspěvky uživatele - 32.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Návod, 25.7.2007
Mohu k tomu jen poznamenat, že někde bych možná našel časopis Udělej si sám s plánkem na naklepávač, ale musím říci, že jsem si podobný vyrobil, ale rozhodně to nemohu doporučit. Výroba a následné používání se vůbec nevyplatí, je to ztracený čas.... celý příspěvek >
Husqvarna 147s alebo Honda IZY 41, 22.6.2007
Z vlastní zkušenosti doporučuji IZY 46 vzhledem k asi 1000m3, zaručeně s pojezdem, který značně ulehčí práci. Šířka záběru jen 41cm je na tak velkou plochu málo a uvidíte, že  nebudete litovat. Lehké startování, snadno naplní kvalitně koš... celý příspěvek >
krovinorez honda umk-435 eu, 10.8.2006
Uvedený křovinořez mohu jen doporučit, vlastním jej a mám jen dobré zkušenosti. Vyžínací hlavu se strunou kombinuji podle okolností s třícípím nožem Oregon a jsem nadmíru spokojený. Zdraví a stejnou spokojenost přeje M.H.
Informace o motorových přístrojích, 7.6.2006
I já bych se rád připojil k problematice dnes již tak rozšířených motorových přístrojů a názorů na ně, byť nepatřím mezi  zkušené znalce z oboru, ale rád se poučím dobrým názorem a radou všech těch, kteří své zkušenosti a rady i na tomto... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika