Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za brouka?, 26.12.2013
Souhlasím s panem Josefem, ploštice, možná druhu Leptoglossus.
Jak na výsev strelícií?, 25.12.2013
Vlastní zkušenosti nemám- na tak obří kytky už nemám místo - ale zde je docela podrobný návod včetně pár obrázků.
Amaryllis belladonna, 15.12.2013
Amaryllis belladona mi také nikdy nevykvetl...
Identifikace pokojové rostliny, 7.12.2013
Tak dračinec, to bych vůbec netipoval  Ottova encyklopedie udává pro kroton jméno obojan - v životě jsem to neslyšel...
Identifikace pokojové rostliny, 7.12.2013
U dvojky se taky nechytám, na dračinku se mi zdají ty listy nějak moc od sebe a navíc dokonce jako by vstřícné...? Edit: Cordyline terminalis = fruticosa by to být mohla.
Klivie má krátký stvol, 7.12.2013
Tak tohle by mne také zajímalo. Před dvaceti lety jsem zdědil pár klivií po babičce. Té kvetly vysoko nad listy na dlouhém stvolu. U mne za celá ta léta kvetou v listech, v nejlepším případě těsně nad nimi. Přitom klívie prodávané kvetoucí v... celý příspěvek >
Pivoňka, 15.11.2013
"A toho ze je mraz vytahne ven ze zeme, bych se nebal, to jsou jen takove bajky."  - zahradnický guru a neviděl rostliny nebo cibulky vytahané mrazem tak, že leží na povrchu záhonu??? To zahradničíte v subtropech... ?
Hledani semenacku kastanovniku jedleho podle listu, 13.11.2013
Nepíšete, kolik těch stromů chcete vysadit. Pokud 1-2 stromky, preferoval bych koupi roubovaného kultivaru ověřené kvality plodů, prodává se i u nás za +- 1000 Kč.
Rozkvetlý Krvokvět, 2.11.2013
Paní Lído, ten bílý krvokvět cibuli má, tak jako všechny amarylkovité kytky... Haemanthus albiflos
Krásné z Kentu, 28.10.2013
Host má na mysli spíše toto. Ve Švýcarsku jej prodávají ve třech školkách, ovšem cena 98 franků mírně připomíná drahotu....
O jakou se jedná rostlinu, 25.10.2013
Chorisii pěstuji leta letoucí, má zoubkované okraje listů a trnité větvičky, větve i kmen. 
Pryšec běložilný - typ na rozvětvení?, 24.10.2013
Poškoďte vegetační vrchol, obrazí do stran... jednoduché!
Severní zeď, 22.10.2013
První volbou na severní zdi je břečťan, je stálezelený, jíst se nedá.
Co to kvete?, 15.10.2013 Obsahuje fotku
Kdopak pozná, co mi to vykvetlo...?
Neznáte název - zeleň do kytice, 14.10.2013
No jasně, ten rozdíl v listech je zřejmý.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika