|
Fólie na jezírko z Polska, 11.3.2011 Pokud by jste použil EPDM folii nemusíte nic svářet. |
 |
Chov pstruhov, 10.3.2011 To mi snad také ne? |
 |
|
 |
Fólie na jezírko z Polska, 8.3.2011 Nechci do být rýpavý ale za tu cenu co píšete nabízejí folii o síle 0,7mm ne 1mm a píší že je podobná folii o síle 1,2 mm a myslím že folie 0,7mm se dá u nás koupit za hodně podobé peníze,
0,7mm mi přijde slabé pokud to není EPDM což není a u... celý příspěvek > |
 |
Fólie na jezírko z Polska, 7.3.2011 Folii o síle 0,5mm nepovažuji za vhodnou vubec na nic co se jezírka týká pokdu to není EPDM a ta se myslím dělá 0,7 a více, cena 55 je nízká ale to se vyplatí dát pár korun navíc a koupit silnější takový rozdíl to zase není a na začátku příspěvku... celý příspěvek > |
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 6.3.2011 Mám folii 0,5 mm v jezírku protože jsem také loni řešil finance, dnes vím že to byla chyba, nejde napojovat kromě lepení a to se mi moc nelíbí, svařit se nedá, takže to dopadlo tak že jen co to počasí umožní budu celé jezírko upravovat a hlavně měnit... celý příspěvek > |
 |
Fólie na jezírko z Polska, 5.3.2011 Ještě jsem chtěl dodat o té levnosti ona otázka zní jestli ta cena není běžná a u nás si je prodejci či výrobci nehorázně mastí kapsy |
 |
Fólie na jezírko z Polska, 5.3.2011 No jednoznačně si myslím že spolňování norem není o konkurenceschopnosti a co se týká reklamací, běžně obchoduji jak s polskými firmami tak i německými a zatím jsem neměl problém s reklamací, dále si nedovedu tak nějak představit co by jste chtěl na... celý příspěvek > |
 |
Fólie na jezírko z Polska, 4.3.2011 Osobně si nemyslím to samé co předchozí přispěvovatelé, polské normy jsou dost podobné našim a navíc dnes už jsou jednotné normy evropské unie které všichni výrobci musí dodržovat, jezírková folie není nic jiného než jaká koli hydroziolační folie... celý příspěvek > |
 |
Kam dát rybičky, 25.2.2011 Jen ke slovenskému příspěvku, nevím kde přišel na kompresor o výkonu 20l a hlavně by to chtělo psát srozumitelněji, nemá to hlavu ani patu alespoň začátek |
 |
Kam dát rybičky, 25.2.2011 To je zajímavé, já mám pro změnu všechny ryby pohoromadě uplně na dně |
 |
|
 |
Kam dát rybičky, 25.2.2011 To asi ano ale opět určitě záleží na mnoho faktorech a ne jen na venkovní teplotě, důležitá bude hloubka nádrže a hlavně v jaké hloubce bude vyústěno vzduchování. |
 |
Kam dát rybičky, 25.2.2011 Myslím si že je, velký rozdíl mezi 20 litry voda a 1m3, hlavně když je nádrž v nezámrné hloubce kde je teplota u dna dost nad nulou, myslím že u nádrže o bojemu 2m3 by tento rozdíl nebyl tak dramatický |
 |
Kam dát rybičky, 24.2.2011 Ještě jsem zapomněl mám kamínek v hloubce tak 50cm pod hladinou |
 |
Kam dát rybičky, 24.2.2011 To je zajímavé, ale možná je to tím že je to bez kamínku já mám na konci kámen a díra se přes noc resp. k ráná výrazně zmenšuje když jsou největší mrazy. ale myslím že je to jedno důležité je aby tam nějaká byla |
 |
Kam dát rybičky, 24.2.2011 Také si myslím že topítko je na tom provozně ekonomicky hodně špatně je rozdíl když vám topítko bere 200w/h a vzduhování 4w/h, ted byl mráz -20 a díky vzduchování byla i přes noc na hladině v ledu díra o průměru 10cm přes den se zvětší na 50 a v noci... celý příspěvek > |
 |