Příspěvky uživatele - 209.88

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přeslička, 27.5.2011
Ne. Kořeny se to nevtřebává, jen listy. Jestli máte přesličky málo, dá se to natírat tím čtětečkem třeba s pomocí gumové rukavice v druhé ruce, nebo ještě lepší je každou oddělit igelitovým pytlíkem bez dna třeba od rohlíků.
Jak se zbavit bezu černého?, 27.5.2011
Černý bez je velmi vnímavý k roudupu, podobně jako kopřivy. Stačí ho jednou stříknout a má to spočítané. Abyste nezasáhla vistárii, nebo jiný obrost, snad by se to dalo během aplikace oddělit igelitovou folií. Tu bych odstranil až po zaschnutí,... celý příspěvek >
FIltrační medium: Plastové špony, 26.5.2011 Obsahuje fotku
Abyste měli malou představu o tom, kolik biokuliček se vejde do dvoustováku sudu, dám sem pár fotek mého pokusu o provizorní biologickou čističku. Byl jsem k tomu donucen zelenou vodou v mém jinak čistém jezírku. Vinu za tu zeleninu přikládám spoustě... celý příspěvek >
Ruj vlasatá, 25.5.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den. Ruj má slunce ráda, takže plné slunce jí neublíží. Zima jí může způsobit mírné omrzliny na koncích větví, takže chráněná poloha bude výhodou. My máme červenou variantu v závětří za domem, kde má slunce až do odpoledních hodin a v zimě je... celý příspěvek >
Živočich žijící v půdě, 24.5.2011
Mě se krtonožka hrozně líbí, jak je velká a mrštná. Tím Vás nechci naštvat, jen obdivuju brouka. Jednou ji chytil brácha v Chrudimi, když přebíhala silnici k nim na zahradu. Dal mě ji a já s ní chodil po příbuzných a ukazoval jsem jim ji jako... celý příspěvek >
Jak najít rozbitý teploměr na dně jezírka?, 24.5.2011
Ono to cinknutí do skla je spíš cítit v tom hliníku, než slyšet. Bude to asi jediná tvrdá věc v jezírku. Bacha na folii. Nepíchal bych tam nějakým ostrým drátem, ale aspoň bych ho ohnul na konci do nějaké smyčky.
Jak najít rozbitý teploměr na dně jezírka?, 24.5.2011
Hlásím se dobrovolně. Nemyslím si ale, že ve špinavé vodě hledat trubičku s lihem kamerou slepenou jen na tento účel bude efektivní. Já bych vzal svoji hliníkovou trubičku o průměru 8 mm a šmátral po dně, dokud to necinkne. Zbytek vyřeší nějaký... celý příspěvek >
Roj včel v těšnění pod střechou v chalupě, 23.5.2011
Prodávají takové spreje, na kterých jsou nakreslené vosy a sršně. Nemají klasickou trysku, která mlží, ale spíš brřko, které plive do dálky. Doflusne to i několik metrů. Jestli se toho nadělení chcete zbavit za každou cenu, tak si kupte víc značek a... celý příspěvek >
Co je to za strom, 23.5.2011
Liliovník tulipánokvětý Liliodendron tulipifera. Měl jsem ho na zahradě, pak jsem ho dal sousedovi a místo něj jsem si koupil Paulownii. Tím jsem si splnil sen o velkém, solitérním stromu.
Zelena rasa a voda v jezirku pomoc, 21.5.2011
Dobrý den. Letošní jaro chladných nocí a spousty pilu mi také dává zabrat. Algae Away není v podstatě chemie, působí velmi účinně a dlouhodobě na dlouhou řasu a rybám i jiným vodním živočichům nevadí, na krátkou řasu ale nefunguje. Výkonná a v... celý příspěvek >
Malinký líbezný trávník, 20.5.2011
Růžová ladoňka? Foto by nebylo? Prosím makro. Na tu řidinu doporučuji rozpuštěné hnojivo a pak vydatně zalévat. Krtek=kamarád, ale za hlavní silnicí u "kamaráda". "Louku" sekat až po vysemenění, jinak to nebýt louka. Dělat... celý příspěvek >
Sršně - jak na ně?, 20.5.2011 Obsahuje fotku
To chce klid. Ochránce zvířat to nějak nepochopil. Také si myslím, že nemá cenu likvidovat cokoli, co se nám nezabydlí v baráku, snad kromě vos. Sršni jsou stejně užiteční, jako včely i čmeláci, jen jinak. Pro člověka nejsou vůbec nebezpeční, když si... celý příspěvek >
Nemoc pstruha duhového, 20.5.2011
A není to parazit? Myslím, že raci přenášejí nějakéko červíka, který se specializuje na vyžírání rybích očí. Jednou jsem to slyšel od chovatele a prodejce ryb. Až tam zase pojedu, zeptám se ho, co to asi je. Také by to mahla být motolice oční...
Proč mě uhynuli jeseteři?, 17.5.2011
Také zdravím. Jestli to byl dotaz na mě, tak Edimax IC-1510. Už se ale nevyrábějí. Jako vhodná náhrada se dnes nabízí Edimax IC-3030. Nevím ale, jestli jich půjde z netu zpřístupnit víc, než jedna. Má lepší rozlišení, 3 kodeky a možnost ukládat... celý příspěvek >
Dub zimní nebo dub letní?, 17.5.2011
Josefe, dík za upozornění. Máte samozřejmě pravdu. Už nevím, kde jsem to vloni vygooglil, ale určitě tomu někde takto říkali. Je to poměrně nový kultivar a těžko se mi scháněly informace. Pak už mě nenapadlo se tím zabývat. Je logické, že quercus... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika