|
Strihanie slivoni, 27.1.2011  prosim Vas pridavajte mi reakcie pod konkretne foto aby sme vedeli o ktory strom sa jedna dakujem |
 |
Strihanie slivoni, 27.1.2011  slivka mala pekne velke plody |
 |
|
 |
Pálenka z mrkve, 26.1.2011 Lepsia by bola z petrzlenu |
 |
Jak uchovávat klobásy?, 16.1.2011 u nas moc nevydrzia (ludsky faktor) |
 |
Nová sezóna na zahradě, 9.1.2011 mozno poradim na tie travy. Pouzivam silne velke noznice na zivy plot. Tym, ze je paka velka daju sa odstrihnut velmi hrube trsy travy... |
 |
Nejedovatý stále zelený živý plot, 8.1.2011 Ja, ja!!! Pripajam z netu navod na mahoniovy dzem:
"Mahoniová marmeláda:
Z modrých bobulek mahonie (Mahonia agrifolium), keře z řádu dřišťálovitých, který se pěstuje zhusta v našich zahradách za okrasu anebo v živých plotech, dá se připraviti... celý příspěvek > |
 |
Nová sezóna na zahradě, 26.12.2010 Po skusenostiach aj s tymto nie optimalnym rokom idem do odrody Bejbino a na radu Mirka Ildi. S Ildi skusenost este nemam. Je bezne ildy dostat? Belbino mam este z minuleho roku. Do tretice neviem, co by som pridal. Chutilo aj stupicke, ale... celý příspěvek > |
 |
Kořenový filtr na 15m3, 24.10.2010 Prestanme diskutovat, kupme biokick a je po problemoch. Staci pridat raz naveky, alebo kazdy rok, tyzden, aby to takto fungovalo? |
 |
Pančovaný med, 16.10.2010 na tom odkaze je aj dobra somarina. ale zasmial som sa: *
Když se nechá med pomalu stékat, splývá ve spirále ve směru chodu hodinových ručiček. To je proto, že molekula medu je nesymetrická s pravotočivým sklonem, což způsobuje kroucení... celý příspěvek > |
 |
Začiatočník, kúpa stromkov, 8.10.2010 Prepáčte stredne a silno rastúci je cca ako vysoký v metroch?Sú na to nejaké tabuľky. A nedá sa to korigovať strihaním keď ich nechcem tak vysoké a široké? |
 |
|
 |
Anoxická filtrácia, najčudnejsí koncept filtrácie vody, 31.8.2010 Najlepsie je stanovovat fosforecnany pred a po pouziti sorbentu priamo vo vode. Pouzit male mnozstvo sorbentu na zaciatku a nechat dlhsi cas posobit. Ulahcite robotu na univerzite s rozpustanim v kyseline. Izolacia fosforecnanu zo sorbentu moze byt... celý příspěvek > |
 |
Pančovaný med, 8.8.2010 Med ktory skvasi by som nekupil ani nahodou. V usa je kvalita medu posudzovana podla obsahu vody. Super med ma pod nejakych 15 percent vody. Ak je med pancopvany vodou a cukrom ani velke mnozstvo cukru oproti vode nezabezpeci, aby sa med nechoval... celý příspěvek > |
 |
Tlak pro závlahu, 1.8.2010 Zly projekt na tak nizky tlak vody. Ten tlak 2 bary je asi pre nulovy prietok. Realny tlak v systeme pri prietoku zavlazovacmi prudko klesne a nestaci na zdvihnutie zavlazovacov. Zvysenie tlaku zmenou cerpadla, alebo pripojenim cerpadla na... celý příspěvek > |
 |
Jak to vypadá s úrodou meruněk?, 17.7.2010 nebolo toho vela, ale uz su zjedene....boli marhulove gule, aj jam sme spravili... |
 |
Nemocný rhododendron, 6.7.2010 skusil by som vhodny cas vykopat a kupil bud raselinu alebo zemino pre rhodo. Zasadil do nej. Mohlo by sa to zlepsit. |
 |