Příspěvky uživatele - 126.125

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování jahod na hrůbcích, 28.5.2010
Pěstováni na hrůbcích má hodně výhod-ještě když hrůbky pokryjete černou netkanou folií. Tato černá barva přitahuje slunce a přispívá k prohřátí zeminy a tím urychluje zrání a sklizeň jahod.Hrůbky se dělají široké cca40cm aby pěkně rostlina seděla na... celý příspěvek >
Nemocný přísavník, 27.5.2010
Marie u nás je to stejné je tak mokro, že už zemina vůbec nebere vodu. Sč.kraj, jestli něco kloudného vyroste, bude to zázrak
Neznámá rostlina, 27.5.2010 Obsahuje fotku
Prosím o pomoc dostala jsem tuto rostlinku, prý ji mohu nechat venku, nevím název, jistě mi poradíte, děkuji.Až na fotce vidím jak ji dnešní déšť obnažil kořeny musím ji přidat zeminu.Nebo ji mám raději zasadit do záhonu? aA přezimuje? Nebo ji budu... celý příspěvek >
Nemocný přísavník, 27.5.2010
Marie to je nádhera
Guzmanie, 27.5.2010
Zkusila bych ji dát do vody jestli pustí kořínky, pokud nějaký malý zbyl věřím, že to vyjde a pak až budete sázet je dobré přidat do rašelinového substrátu trochu písku, rostlinky lépe prospívají.
Zázraky v zahradě, 27.5.2010
To jako myslíte, že je to fotomontáž, nebo co?
Jak se jmenují tyto květiny?, 27.5.2010
nějaký druh kopretiny má stonky a listy jako kopretina
Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 27.5.2010
Dnes jsem byla v zahradnictví, sadby mají hodně jak rajčat tak vše ostatní. Mají tečkované listy/bílé flíčky/ prý i ve foliovníku je chladno, tak je to prý tím, ale nemá to prý vliv na kvalitu sazenic. Tak nevím, takto mi to bylo řečeno. Ale nic jsem... celý příspěvek >
Oleandr a vítr, 27.5.2010 Obsahuje fotku
Také mám oleandry, u nás je výhoda, že jsme na jižná straně a mám vyhřátou zeď tak je mám u zdi tam se jim líbí ale loni jsem je měla na trávníku v prostoru, kde na ně i fišelo a kupodivu jim to nevadilo. I byly pod sněhem a přežily. Zimu tráví t... celý příspěvek >
Houby v mulčovací kůře - odstranit ano či ne, 26.5.2010
Vypadají dobře i voní, ale co neznám netroufám pozřít. Mohla by být polévka jen jednou
Skalka, 26.5.2010
Moc hezky Vám to roste a pěkně jste to rozšířili.
Nektarinka - škůdce, 26.5.2010
Jo ty dovedou ožrat všechno, dejte lepový pás aby nelezly zdola a z větví je musíte buď setřást nebo jinak odstranit.U nás Benešovsko je to bída malilinkaté kuličky, ale oni narostou.Už se na ně těším. Vždy je stačíme sníst rovnou ze stromu a to jich... celý příspěvek >
Tak to jsem klidná, mám to na jižní straně, tak až bude slunko, tak snad bude po nich. Díky. Jen abych na ně nemusela mít nůšiale u nás už zase začalo pršet
Nektarinka - škůdce, 26.5.2010
vy už máte takové plody? Mohu znát lokalitu? Mohli by to dělat mravenci, prohlídněte strom.
A co když se hodně rozšíří, čím zakročíme? Zatím je zdárně plením ale co pak?
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika