Příspěvky uživatele - 57.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bezpecnostni vypinac privodu elektriky, 7.7.2010
Nebo jednoduse plovakovy spinac k cerpadlum - za cca 100kc - ale je dost "necitlivy" takze dobre spina tak od 30cm vysky.
Zahradní koupací jezírko svépomocí, 7.7.2010
Ja mam hloubku koupaci casti 2,5m a sklon sten tak 75stupnu  (proste trosku sesikmene :-)  je to jil. Samo o sobe to drzelo tak 4 mesice nez sme stihli polozit folii.  Ta voda to rozepre o to bych strach nemel ale riziko by urcite bylo... celý příspěvek >
Fotogalerie zahradních jezírek, 1.7.2010
Bagr hruby výkop, folii firma (120m2 v jednom kuse) a pak uz vsecko sam. Chci jeste doplnit nejake rostlinky a vic zakryt hladinu - v patek vyrazim na nakup :-)
Fotogalerie zahradních jezírek, 30.6.2010 Obsahuje fotku
Pridavam aktualni fotku naseho, jeste nedodelane - neni cas, bordel okolo, "filtr" - sudy po zime tekly,  tak sem je supl primo do jezirka a jeste neopravil... no ale vsechno bude, casem.
Savo do jezírka, 30.6.2010
... ale mit na zahrade takovou vodu jako na Plitvicich bych si nechal libit (ale urcite ne za cenu sava) 
Zelená voda, 28.6.2010
Ja si myslim ze to chce cas, ta zelena voda by ukazovala na hromadu zivin (fosfor) ale kde by se tam vzaly ze? Rostliny tam asi nemate, tak co vyzkouset nasadit tam v nejakem mnozstvi pekne vlaknitou rasu + nasadu buchanek a perloocek.
Přeseknutý kmínek révy, 28.6.2010
Trosku mimo ale zeptam se: nejak sem zaspal na startu a na jare vysazene sazenice revy maji 2-4 slahouny velke cca 15 - 30 cm. Muzu je jeste ted vyrezat a nechat jen jeden? Nebo by to rostlinu ohrozilo? Dekuji
Perenospora - 7. června, 25.6.2010
Muzete mne poradit dalsi postup - cca pred mesicem jsem strikal discusem - primarne proti padli. Ted pred 10 dny jsem vino vzal acrobatem a discusem. Vino je zatim zdrave (musim zaklepat). Jak ted dal  - kontrolovat a cekat, nebo preventivne v... celý příspěvek >
Perenospora - 7. června, 22.6.2010
Chtel bych se zeptat co delat kdyz cca hodinu a pul po postriku acrobatem vse splachla bourka - opakovat?   Diky
Jaké rybky?, 15.6.2010
Treba zavojnatky.
Jaké rybky?, 15.6.2010
Letnil bych tam nejake akvarijni rybicky - privitaji to, ale s koncem leta zase zpatky do akvarka.
Únik vody z jezírka, 11.6.2010
Na internetu je jakasi kalkulačka odparu vody z hladiny pro bazeny - u jezirka je to dalkeo slozitejsi protoze - je tam daleko vetsi (a neodhadnutelny) povrch pro odpařovani. Ta kalkulačka pro bazen 10m2 - teplota vody 27, vzduchu 30, vlhkost 65%... celý příspěvek >
Doma dělané filtrace, 7.6.2010
No zhruba je to takto jen jsem to rozsiril do sirky na nejakych 800mm a v realu to sito vyslo vic zkosene. Pokud si to budete navrhovat sam - doporucuji okouknout profi reseni a pak si to namyslet na vas prostor a udelat model z papiru v meritku -... celý příspěvek >
Doma dělané filtrace, 7.6.2010 Obsahuje fotku
Tak jsem pridal dalsi kousek do systemu filtrace mehoj jezirka - "home made" - filtraci se spadovym sitem. Sito je zatim hlinikova tkanina z kovomatu s oky cca milimetr - zatim to splnuje svuj ucel - odlucuje to shluky ras, ktere projdou... celý příspěvek >
Zelena voda v jezírku, 4.5.2010
Ja jsem narazil na zajimavou vec pri kupovani vodnich rostlin v jednom velkem centru s vodnimi rostlinami jezirky atd. Bavili jsme se o rasach (meli tam vsechny vodni plochy kompletne zarostle vlaknitou zelenou rasou) a pani mne povidala ze si k nim... celý příspěvek >
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika