Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jak množit a pěstovat břečťan?, 4.7.2008
Brectan rad tien a hlavne vlhko. Provizorne sme mali brectan v strede zahrady, kym sme omietli a nafarbili stenu. Dost tam biedil. Bolo mu teplo a ani vlhko obcas nemal. Dali sme ho k stene v podstate severnej. Rastie velmi rychlo. Ale mozno budete... celý příspěvek >
Mšice a jak na ně, 4.7.2008
Na toto tazko vymysliet nejaku strategiu. Mravce by inac boli uzitocnou sucastou zahrady, ale kedze prepadli sladkemu, tak len skodia. Bodaj by sa im z toho pokazili zuby.
přírodní naleziště zeolitu, 3.7.2008
teoreticka kapacita nie je vyssia ako 1 mmol/g, to je pre amoniak vo forme kationu nieco pod 20 mg/g. Aj toto treba brat s rezervou, pretoze rovnovaha neutralny amoniak, amonny kation zavisi od pH.  Neutralna molekula sa tak silno neadsorbuje.... celý příspěvek >
přírodní naleziště zeolitu, 1.7.2008
Vygooglil som firmu na sk co to tazi. Zeocem. Z produktov som nasiel ZeoGravel, co by sa asi hodil. Predavaju to aj nejake zahraqdkartva pod travu, asi by to nemalo byt drahe. Cenu som nasiel na jeden z produktov do 200 SK na 25 kg vrece. Mozno... celý příspěvek >
plavajuce ostrovy, 1.7.2008
notoricky to tu mazu ale skusim http://korenovecisticky.sk/ekoostrovy/
Rybízová štáva, marmelada - ako lisovat?, 1.7.2008
Nejaky dobry tip na lis? Kde kupit?
Tiché čerpadlo, 1.7.2008
Najtichsie cerpadla su do fontan a jazierok. Niektore malo vykone su aj za dobry peniaz. Juro
plavajuce ostrovy, 1.7.2008
co som videl na webe jednej slovenskej firmy sa mi nezdal az taky hnus. Pytal som sa na skusenosti, ci stym niekto nema. Viem, ze velky problem by to nemal byt, ale detaily prevedenia mozu veci znacne posunut dopredu. Juro
přírodní naleziště zeolitu, 1.7.2008
Vzhladom na moznost regeneracie, ak by vydrzal jednu sezonu, bolo by skvele... ale nemam skusenosti. Jeho efekt moze byt aj ucinok v krizovych situaciach. Ak sa zvysi amoniak v kratkom case, naviaze ho. Ak poklesne moze cast uvolnit a tento mozu... celý příspěvek >
plavajuce ostrovy, 30.6.2008
Ma z vas niekto okrem plavajucich rastlin plavajuce ostrovy? Na slovensku je dokonca firma co taketo ostrovceky vyraba. Mate niekto skusenosti? Su vhodne najma tam, kde je jazierko neustale bez tiena.
Pěna na vodě, 30.6.2008
asi ste zoxidovali raselinu a vznikli nejake latky, co maju saponinove vlastnosti. Nedaval by som do jazierka nieco take, a ked uz ano, nie spolu s raselinou, ktora je organicka a lahko sa oxiduje
Tiché čerpadlo, 30.6.2008
tazko sa radi, nie celkom chapem, ake cerpadlo treba. Ak ma cerpadlo cerpat vodu z nadrze do hadic, nejake slabe ponorne cerpadlo by bola ticha, ale drahsia varianta. Ak by bolo cerpadlo len na precerpavanie zo suda s dazdovou vodou do nadrze, su aj... celý příspěvek >
Fólie pod mulčovací kůru mezi tújemi, 30.6.2008
nieco obcas vyrastie aj na asfaltovom chodniku....ale pravda je, ze sa to neda porovnat. Prerastanie burin cez samotnu koru je podstatne obmedzene. Kombo kora a folia su velmi ucinne. Len obcas odstranite nejaku burinku co si nasla cestu cez medzery,... celý příspěvek >
přírodní naleziště zeolitu, 30.6.2008
Myslim si, ze zeolit by nemal spravit nic v jazierku, ak nedava nahodou alkalicku reakciu. Jediny problem je, ze jeho ucinok viazat amonne kationy, ma svoj limit. Vtedy ho treba preplachnut roztokom, ako sa uz popisovalo inde. Zeolit nemusi byt... celý příspěvek >
Filtr ano či ne, 19.6.2008
...iste. Myslel som sterilnu vodu, ktora prejde cez lampu, resp. jej cast. Lampa nie je selektivna, zabije vsetko. Riesenie na kratky cas. Zabite mikroorganizmy podlahnu dalsiemu rozkladu a ziviny sa dostavaju spat do vody. Navyse dalsia spotreba... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika