Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
primitivní samozavlažování bez elektřiny, 7.8.2008
Nepretrzite zavlazovanie moze rastline skodit. Navyse, neviem si predstavit prietok zavlazovania, aby bolo rozumne mnozstvo zavlahy apritom bezalo 24 h. Su hadice ktore zavlazuju pri velmi nizkych tlakoch, povedzme z vyvyseneho suda. Ale ak by toto... celý příspěvek >
rybicky, krmenie, 6.8.2008
Mam rybicky len kratko, ale moje pokusy ich krmit boli marne. Raz som nachytal macku ako jedla granule, ktore sa casom dostali k brehu. (Zatial ryby nezere, lebo su dost plache) Je pravda, ze v jazierku mam kopu vselijakej havede, od vodnych... celý příspěvek >
Rajčata - recepty, 5.8.2008
Susil uz niekto rajciny na slnku? Bezne sa toto robi v teplejsich krajinach, ale malo by to fungovat za dobreho pocasia aj na rozpalenej terase, napr.
Slimáci, 4.8.2008
...stastie maju ti, co maju zahradu pri futbalovom stadione. Po zapase vyhlasit priamo na stadione, ze ak ma niekto nutkanie na malu potrebu, nech sa dostavi... Ochota by asi bola. Hromadne ocuranie by zlikvodovalo slimaky v celej zahrade. Mozno by... celý příspěvek >
Co s řasou, 4.8.2008
... a tiez sa riadit tym, ze v jazierku by malo byt primerane zarybnenie....nie ako lososy v aljasskych riekach.
měď ve vodě obecně (?), 4.8.2008
Ak by med skodila, potom by sa vodovod z medi nerobil. Su firmy co to robia, i ked by som asi vahal... Co sa tyka komentu "po 40"... ja som pocul koment na muzov po 60. Su ako stary dzban s ulomenym uchom. Stary, niet ho za co chytit... celý příspěvek >
Jak stanovit obsah C vitamínu v moštu?, 25.7.2008
Jaky omyl. Ved Slusovice pouzivali spenat namiesto zeleznej rudy!
Kdepak, jenom jsem upozornil, 25.7.2008
stanovenie C vitaminu - Výskumný ústav potravinárský v Bratislave - 500 SK
Zahradní jezírko, 22.7.2008
Petr, a kolko ryb v kusoch a kg na kolko m3 vody?
Čerpadlo, 22.7.2008
to urcite nie, ale cena za elektriku moze byt v priebehu par rokov na urovni ceny za cerpadlo. Pre lacne cerpadla aj hned po roku. Juro
Mulčovací kůra, 22.7.2008
Potrebujem mulcovaciu koru k jazierku. Beznu lacnu koru casto rozfuka vietor a do jazierka by sa mohli dostat kusky, co by sposobovalo starosti s udrzbou cistoty jazierka. V predajni mi odporucili jednu za takmer 500 SK za vreco. Mne sa to zda byt... celý příspěvek >
Jílové jezírko, 22.7.2008
Ma napadlo, ze z mnohych studni by sa teoreticky dali spravit jazierka sibirskeho typu. alal Bajkal.... neviem, co by na to susedia. Juro
Čerpadlo, 22.7.2008
100 W povedzme 8 mesiacov v roku, pre jednoduchost 30 dni v mesiaci, 24 hodin je: 100 x 8 x 30 x 24 = 576000 Wh = 576 KWh za rok. Juro
ake rybicky? jeseter?, 21.7.2008
Tak som natrafil na slnecnice. Su to nenapadne rybky, kupil som male 5 cm rybky, ktore by mali este trochu dorast. Kupil som vzhladom na ich "akvariovu" velkost 3 a pustil do jazierka, 5 m3. Su velmi plache co je dobre vzhladom na pritomnost nasej... celý příspěvek >
Jílové jezírko, 21.7.2008
Ak budete robit jazierko z folie, urcite by som ten il dal pod foliu v nejakej vrstve. Juro
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika