|
Příspěvky uživatele - 209.88
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přezimování karasů v jezírku, 16.1.2011 Jo, klidně. Kdyžtak si koupíš jiný. Mě vydržel karas přes dost drsnou zimu i v tom nejmenším plastovým jezírku z Baumaxu, takže musel bejt nějakej čas úplně skleněnej. Když celý, nebo většinu povrchu jezírka přikreješ polystyrenem, tak to nepromrzne... celý příspěvek > |  | Slepice a slunečnice, 29.12.2010 Naše slepice vyzobávaly i kukuřičné klasy, které zcela nevyžrali krílíci a ještě ke všemu je pěkně prochcali. A chutnalo jim to. Dávali jsme jim i sojové pokrutiny v kastrólu, sice to mizelo pomalu, ale přeci. Vajíčka nikdy nebyla tak... oranžová. |  |
|  | Bažant na zahradě, 14.12.2010 Bažant miluje růžičkovou kapustu i když je zmrzlá.Sousedi ji z nějakého důvodu pěstují a bažanti na ni celou zimu chodí.Nevím přesně, jaký je záměr sousedů, zda krmit bažanty, nebo sebe, ale to je jejich problém.Mě je celkem jedno, čím je bažant... celý příspěvek > |  | Rak bahenní, 14.12.2010 Opravdu doporučuji folii podložit.Je skoro jedno, co pod ni dáte-jestli staré koberce, víckrát mirelon, nebo netkanou textilii.Samozřejmě pod tím vším musí být ještě vrstva písku.Dnešní folie jsou odolné proti UV záření i mrazu.Je opravdu problém jim... celý příspěvek > |  | Rak bahenní, 12.12.2010  Světlo stačí, ale teď pod ledem je to slabé.Ryby jsou v zimě beztak líné, tak je jen kontroluju.Kabel UTP má 8 žil, z toho 4 potřebují data a 4 jsou pro napájení(vždy 2+2).Kamera má příkon jen asi 4w a bez problémů k ní můžu natáhnout 15 až 20m... celý příspěvek > |  | Rak bahenní, 12.12.2010  Mandarínky se mi moc líbí a kdybych se nebál, že mi uletí, asi bych si je i koupil.Co se týká těch plastových zvířat, tak to je pozůstatek po malém jezírku, kdy jsme tam dávali kdeco a některá jsou orientační solární lampičky.Okraje folie mám... celý příspěvek > |  | Vodní želva v zahradním jezírku, 9.12.2010  Přes zimu jsou ve sklepě rozdělené na několik skupin v malých nádržích s trochou vody (asi10 cm) a spěj.Ideální teplota-8°C. |  | Vodní želva v zahradním jezírku, 9.12.2010  Je s nima legrace.To jejich skotačení, opalování, harašení a hašteření se zalíbí jistě každému.Když je budete dobře krmit, nechají ryby (ty zdravé) napokoji.Horší je to s vodními rostlinami.Třeba s leknínama byly hned hotové.Na jaře je dám proto do... celý příspěvek > |  | Jak vylovit karasy, 9.12.2010 Chce to dva lidi, nebo bejt šikovnej.Já to dělám tak, že v jedný ruce držím silný halogenový světlo, kterým rybu v noci oslním a druhou rukou ji podběrákem pohodlně podeberu.Nemá šanci. |  | Přezimování karasů v jezírku, 9.12.2010 Karas přežije úplně všecko, kromě nemocí a koček. |  |
|  | Jeseteři, 9.12.2010  Moji jeseteři jsou dost aktivní.Takhle se flákají až teď v zimě a ještě ne všichni.Obecně platí, že jeseter potřebuje velké jezírko, čistou vodu a žádné dlouhé řasy, jinak je ve stresu a blbne, kroutí se, nežere a po čase chcípne.Jarda Slatinany. |  | Rak bahenní, 9.12.2010  No ani to nezkoušejte.Vždycky se najde někdo, kdo Vás práskne.Já zkouším raka červeného.Nesmí se ale dostat do našich vod!!! Mrkněte se na YouTube. Najdete tam videa mé samičky.Mám ji teď spolu s její červenou ségrou a samečkem doma na rozmnožení.Už... celý příspěvek > |  | Jde chovat uhoř říční v jezírku?, 9.12.2010  Také zdravím.Loni na jaře jsem koupil úhoří monté a nasadil do jezírka.Při letošním zvětšování jsem odchytil při výlovu celkem 3 kusy velké asi jako náplň do propisky.Po zvětšení jsem je vypustil zpátky do jezírka.Nevím, jestli žijí všichni, ale... celý příspěvek > |  | Proč mě uhynuli jeseteři?, 9.12.2010  Dobrý den.Hvězdnáč se mi také nepovedl a odešel.Všichni ostatní ale vydrželi.Jezírko mám 35m3.Vám bych doporučil jednoho jesetera malého-albína.Ten obyčejný není moc vidět.A bacha na kočky.Mrchy nenažraný.Vláknitou žasu musíte zlikvidovat.Mě se... celý příspěvek > |  | Skákání Koi kapru, 9.12.2010  Dobrý den.Mě vyskakujou z vody furt a všechny kaprovité.Vždycky jsem si myslel, že když si rybka povyskočí, tak není nemocná, ale naopak, že jásá.Kdyby ji něco trápilo, tak je bez energie.Já to znám i podle sebe.Co se týká vody, měla by po napuštění... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|