Příspěvky uživatele - 147.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Príprava priesad, 10.4.2011
Tento rok melóny nepestujete?
Monilióza, 10.4.2011
To sú presne príznaky mojich jabloní v r.2010...prevažne na odrode"Šampion", ostatné to toľko nechytalo...
Jahodové priesady - žltnutie, 7.4.2011
Jahodové priesady, ktoré dopestovávam zo semienka-Rujana a Grandian, mi začali žltnúť.Su v plastovom takom miniskleníčku za oknom. Prepolievané nie sú...
Ujatie vrublov, 7.4.2011
Vrubloval som marhulu do marhule v dobe ked este nebola miazga, anglickou kopulaciou a do razstepu. Za aku dobu uvidim, ci to bolo uspesne a ako to zistim?
Príprava priesad, 5.4.2011
Tak som si sám zničil časť paradajkových priesad pre neskoršiu výsadbu do záhrady pod voľné nebo-šupol som ich von v platovom parenisku, ale som ich zabudol odkryť, takže som ich uvaril... Vysial som nové semienka, uvidíme, ako rýchlo pôjdu...... celý příspěvek >
Roubování za kůru - je už čas?, 4.4.2011
Nové Mesto nad Váhom-tiež som to v sobotu zistil na jabloni... na počudovanie... veľmi skoro... kôra sa lúpala perfektne ľahko
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika