|
Příspěvky uživatele - 195.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 10.4.2011 Tak to nějak okysličit... Vodní mor zatím nemáme, ale koukal jsem že ho mam doma v akváriu :D ale ten asi použít nemůžu... |  | Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 10.4.2011 Když to okolí zahradník který se tím živí osazoval, tak mluvil o tom, že příští rok budeme mít džungli... No, asi nám dal nějaké líné rostliny. :-( |  |
|  | Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 10.4.2011 je jaro a na jezírko přichází později, z důvodu pomalejšího oteplování vody než půdy a rostliny jsou ořezané, nic přece není zelené celý rok ;-) |  | Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 9.4.2011 Firma dodávající filtraci nám nabízela k tomuto ještě UV za cca 3000 kč. Prostě tomu nerozuměli. Ale tady to vidíte, jedni preferují UV, druzí bez... Každý říká něco jiného a já pak jenom koukám a nevím jestli UV ano či ne a tak je to u všeho.A pokud... celý příspěvek > |  | Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 9.4.2011 6m3 je dost a je pravda, že nám i nabízeli podobnou kubaturu, jenže když si řekli 80 000, tak nám naskákala husí kůže, protože to bylo dražší než zbytek jezírka. Také jsem bojoval za UV, ale pani domácí řekle NE a tečka a ušetřili jsme 3000kč. A mohl... celý příspěvek > |  | Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 9.4.2011  Také Vám děkuji za reakci.
Připojuji obrázek který jsem našel na stránkách výrobce. Jediný rozdíl je, že ten molitan je na druhé straně přepážky. Mělká zona viz foto, jenom místo bedniček přijde kačírek a rostliny zasázené do kačírku a do této části... celý příspěvek > |  | Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 9.4.2011 Dobrý den, díky za reakci.
Ano, vyústění je na vodopádu (zmínění kopice kamení) a nebo hadicí pod molem (hadici letos při čištění prodloužíme do té bedničkové části a zasypeme kačírkem a nasázíme více rostlin do kačírku a uděláme kořenovou... celý příspěvek > |  | Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 9.4.2011  a ještě bedničková čistící zóna |  | Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 9.4.2011  ještě připojuji foto filtrace |  | Jak vylepšit špatnou filtraci jezírka?, 9.4.2011  Jsme si před 2 roky nechali zřídit jezírko cca 100 m3 vody, od jedné firmy + nám doporučila zahradníka na osázení vodními rostlinami, se kterým spolupracuje a jak jinak, oboje je úplně špatně. Největší chybou bylo šetření na filtraci - máme jenom... celý příspěvek > |  |
|  | Domaca vyroba filtru, 9.4.2011 zní to skvěle, ale zajímalo by mě, jak velké jezírko máte, že stačí takto malá "krabice". |  |
 |
|
|
|