Příspěvky uživatele - 24.183

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 25.4.2008
Mám rýč, kosu,  ruční vozík i přívěsný vozík za auto... přesto orám pomocí VARI, sekám bubnovkou Dakr + VARI a vozík většinou zapojím raději do VARI. ... asi jsem divnej, ale mě práce s VARI přijde lepší než s výše uvedenými nástroji
broušení kosy, 23.4.2008
tomu držadlu se říká kosiště a železné asi nebude. Měl jsem kdysi duralové a nic moc. Dřevo je dřevo...
Špatné seřezané stromy - jak je zachránit?, 14.4.2008
podobně jako host xxx.xxx.240.219... není co řezat, žádný pahýl tam není. Myslíte že bych pracně dlabal díru do "věšáku"???
Kmínky, 11.4.2008
záleží na místě kde révu máte. Na vinici je to o něčem jiném než na zahradě. Pokud máte na zahradě dost místa a jedná se o stolní odrůdu, nechal bych i tři kmínky.
teploměr do udírny, 14.3.2008
Používám stejnou techniku jako p. Vysloužil a jsem s tím spokojený. Pokud chcete něco lepšího, navštivte prodejnu s kotly, radiátory,... tam mají teploměrů spousty. Další možnost je prodejna laboratorních přístrojů, tam jsou také slušně vybaveni.
vinná réva, 12.3.2008
Na řízkování révy je čas právě teď, únor/březen... řízky tak na 3-4 očka, spodek namočit do stimulátoru a zapíchnout na 2 očka do záhonku, nebo do nějaké nádoby a udržovat ve vlhku.
stromkový angrešt - houba, 1.3.2008
Tipuji to na a. padlí. Pokud vím, nějaké postřiky se na to doporučují. Já jsem po několika letech střídavých neúspěchů zrušil všechny angrešty a mám klid.
pro brambory na Vysočinu, 1.3.2008
Jsem ze stř. čech.  V současné době (2/2008) se u sedláků dají koupit brambory za 5-7Kč/kg. Brambory pro vlastní potřeby se v žádném případě nevyplatí pěstovat, je s tím strašná práce. Kdo to nezkusil,  neuvěří.  Já to řeším ... celý příspěvek >
Jaký zahradní traktor na 1800m2, 29.2.2008
1800m2 posekat kosou za 2hodiny??? Vážený pane, to je výkon hodný vrcholového sportovce. Nezlobte se, ale nějak se mi tomu nechce věřit...
Řez vína, 29.2.2008
26/2/2008...tento den mi začala letos slzet réva. Čekal jsem, že to letos bude brzy, ale v únoru jsem to tedy opravdu nečekal. Jak jste na tom vy?
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika