|
Příspěvky uživatele - 24.183
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 25.4.2008 Mám rýč, kosu, ruční vozík i přívěsný vozík za auto... přesto orám pomocí VARI, sekám bubnovkou Dakr + VARI a vozík většinou zapojím raději do VARI.
... asi jsem divnej, ale mě práce s VARI přijde lepší než s výše uvedenými nástroji |  | broušení kosy, 23.4.2008 tomu držadlu se říká kosiště a železné asi nebude. Měl jsem kdysi duralové a nic moc. Dřevo je dřevo... |  |
|  | Špatné seřezané stromy - jak je zachránit?, 14.4.2008 podobně jako host xxx.xxx.240.219... není co řezat, žádný pahýl tam není. Myslíte že bych pracně dlabal díru do "věšáku"??? |  | Kmínky, 11.4.2008 záleží na místě kde révu máte. Na vinici je to o něčem jiném než na zahradě. Pokud máte na zahradě dost místa a jedná se o stolní odrůdu, nechal bych i tři kmínky. |  | teploměr do udírny, 14.3.2008 Používám stejnou techniku jako p. Vysloužil a jsem s tím spokojený. Pokud chcete něco lepšího, navštivte prodejnu s kotly, radiátory,... tam mají teploměrů spousty. Další možnost je prodejna laboratorních přístrojů, tam jsou také slušně vybaveni. |  | vinná réva, 12.3.2008 Na řízkování révy je čas právě teď, únor/březen... řízky tak na 3-4 očka, spodek namočit do stimulátoru a zapíchnout na 2 očka do záhonku, nebo do nějaké nádoby a udržovat ve vlhku. |  | stromkový angrešt - houba, 1.3.2008 Tipuji to na a. padlí. Pokud vím, nějaké postřiky se na to doporučují. Já jsem po několika letech střídavých neúspěchů zrušil všechny angrešty a mám klid. |  | pro brambory na Vysočinu, 1.3.2008 Jsem ze stř. čech. V současné době (2/2008) se u sedláků dají koupit brambory za 5-7Kč/kg.
Brambory pro vlastní potřeby se v žádném případě nevyplatí pěstovat, je s tím strašná práce. Kdo to nezkusil, neuvěří. Já to řeším ... celý příspěvek > |  | Jaký zahradní traktor na 1800m2, 29.2.2008 1800m2 posekat kosou za 2hodiny??? Vážený pane, to je výkon hodný vrcholového sportovce. Nezlobte se, ale nějak se mi tomu nechce věřit... |  | Řez vína, 29.2.2008 26/2/2008...tento den mi začala letos slzet réva. Čekal jsem, že to letos bude brzy, ale v únoru jsem to tedy opravdu nečekal. Jak jste na tom vy? |  |
|  |
 |
|
|
|