Příspěvky uživatele - 24.183

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Grilování na žulové desce, 10.8.2008 Obsahuje fotku
tady je foto k příspěvku xxx.xxx.24.183 (?), 26.7.2008 18:07
co pěstovat na písčité půdě, 10.8.2008
viná réva, ostružiny a slivoně vám určitě půjdou. První sezonu se musí zalévat, potom už by to mělo být dobré. V období sucha se musí zalévat prakticky denně. Rozhodně nestačí zalévání o víkendu
Čačanská Lepotica, 3.8.2008
Letos jsem měl první pořádnou úrodu čačanské. Plody byly velké, i zralé držely na stromě až do očesání, celý strom dozrál najednou. Dokud nebyly plody úplně zralé. byly suché, bez cukru, bez chuti... ale pak během několika dnů došlo k velké změně v... celý příspěvek >
Grilování na žulové desce, 26.7.2008
vyzkoušel jsem různé způsoby grilování a již nějakou dobu griluji výhradně na ocelovém "talíři".   Podle mě to je lepší než na kameni - nehrozí prasknutí, talíř je prohnutý a olej stéká doprostřed, kde je ideální prostředí na... celý příspěvek >
Kvas z třešní, 14.6.2008
Kvas z třešní bude dost tekutý i bez přidání vody. Přidáním cukru sice zvýšíte lihovou výtěžnost, ale už to nebude ta pravá poctivá pálenka
Řízkování dřevin v písku - foto, 6.6.2008
Libore, to na těch fotkách ještě nejsou kořeny. Zatím bych radil čekat a doufat
jezírko ve sklepě?, 21.5.2008
hladina kolísá během roku asi o metr, to je pravda. Mám v místě budoucího jezírka díru do které stahuji vodu během stavby sklepa a vzhledem k tomu že už tam tu díru mám přes rok, bylo dost času na monitorování hladiny. Myslím že není problém udělat... celý příspěvek >
Řez meruňky, 16.5.2008
já nechávám dle hustoty koruny jednu či dvě větvičky, ostatní odstraňuji. Jinak by byl stromek moc hustý a větve by se vlastní vahou mohly zlomit
dotaz na vinnou revu, 7.5.2008
chtělo by to fotku. Bez ní je těžko radit...
Zahrada je hra, 4.5.2008
Bago (baco) se říká (pokud se dobře pamatuji) jednomu z prvních rezistentních hybridů, který se začal v Evropě šířit počátkem 20. století po zlikvidování tehdejších vinic révokazem. O vlastnostech tohoto druhu révy svědčí i to, že nikdy nebyla... celý příspěvek >
Jílovitá půda, 30.4.2008
Tomáši souhlasím s vámi. U domu mám hodně jílovitou půdu,  na zahradě zase příliš písčitou. Každá si žádá své, každá má své výhody i nevýhody ...  bohužel, z jílovité půdy bolí  ruce podstatně víc.
Úprava Vari, 30.4.2008
Máte pravdu, couvat se s tím prakticky nedá. Ale na couvání mám jiný vozík - asi podobný tomu vašemu. Sestava na obrázku je velice pohodlná, jezdím s ní raději než se standardním vozíkem. Ta druhá náprava sice odlehčuje hnanou nápravu, což se snažím... celý příspěvek >
Jílovitá půda, 30.4.2008
pane Vysloužile, dovolím si oponovat, KŘEN miluji a také ho na mé jílovité zahradě pěstuji. Ale zjistil jsem, že daleko lépe se mu daří na písčité suché půdě. Nedaleko mého bydliště je pískovna a takový křen co tam roste, tak na ten tam chodím,... celý příspěvek >
Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008
Micuko, nezlobte se... já jsem holt už takový rýpavý typ (jsem taky host168167). Ale když řeknete, že jste nechala pokácet strom, protože na vás z něho padají včely, tak si nemohu pomoci...
Bubnová kontra lištová sekačka - výhody a nevýhody?, 30.4.2008
souhlasím s názory, že kdo zkusil sekat s bubnovkou, už se nikdy nevrátí k lištovce. Podle mě se výhody bubnové sekačky projeví zejména při dlouhé husté trávě, nebo pokud je tráva polehlá. Tam kde jsem si s lištovou sekačkou ani neškrtnul a musela... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika